Nuffnang Ads

Saturday, April 6, 2013

SUKSIS #2 (Kursus Etika & Pengurusan Integriti)

*entry terperam

Assalamualaikum...

This is another entry terperam yang aku tangguh nak update..program ni berlansung pada january 2012 kat Kem D'Agroloka Jelebu negeri 9.. dah setahun lebih rupanya kem ni skarang baru nak update hehe..well i dont care..

so this is us in our apartment there hehehe... walaupun tak mewah tapi heppy sangat
sebab all of skuad 8 gegurls were is this room together.. :)


this is it :)



organisation chart for the program.. there am i the pompuan gila kuasa 
pointing at my jawatan hahaha.. *it says penghuluwati



our first t-shirt skuad :P

posing bajet ayu at kolam ikan haha...solehah yang snap gambo ni..tq solehah



rutin pepagi..macam biasa kitorang wat senam robik..poco poco lompat bintang etc hehe



group presentation


the best thing kat sana adalah semasa sesi jelajah dusun...kat kem D'Agroloka ni memang banyak pokok buah buahan..rambutan pulasan manggis and banyak lagi..memang syurga buah buahan la senang kata..paling femes time tu adalah pulasan..kitorang boleh amik and makan banyak mana pon takpe...ya Allah heaven sangat2 dah macam monyet dah sumorang hehehe...

this is the stupid and noob me! hahaha aku geget pulasan bajet rambutan plak
padahal orang pulas je nak koyak buah dia..sebab tu nama dia PULASan lol


rezeki dorang dapat makan durian sebab masa kitorang pegi ni musim durian dah 
nak habis kot hehe...untong la depa nii


bergambar kenangan di dusun pulasann..pulas jangan tak pulas..
makan la pulasan sampai memulas mulas eeheheh pantun 2 kerat plak

ada jugak sesi main air wohoo...kitorang wat water confident kat kolam ikan kot hehe
kalo nasib baik leh berenang ngan ikan

mostly dalam gambar ni suma tak reti berenang..kalo nak kenalpasti sape tak reti berenang tengok la ekspresi muka komfem taw hahaha


by the way sapa ntah terkapai2 kat belakang tuuuu...
dah la pakai safety jacket tapiii masih terkapai2..sapa tuuu??
wakakakaka *tutup muka


kitorang ada wat cabaran cross sungai lalu atas tong2 biru tuh then catat masa
untuk individu..jurulatih kitorang cik lan, bet nak kasi rm50 sape yang leh cross under
10 seconds..the result is tiada sapa success under 10 haha selamat rm50 cik lan!



ni plak salah satu games yang kitorang main ala2 musang tangkap anak ayam tapi modified 
version punya..hehehe aku pon tak ingat dah macam mana...hehe tapi mmg enjoy sangat laa



gambar kenangan kitorang hehe...muka sorang2 lain sangat nak compare sekarang..
dulu semua muka budak2 je hehehe


Actually banyak lagi aktiviti yang kitorang wat..mostly program motivasi untuk enhance soft skills and self esteem kitorang..how to be a leader and much more...last day plak kitorang kena organize dinner untuk jurulatih and fasilitator.. alhamdullilah hasil kerjasama skuad 8 semua event success.. kemuncak malam dinner tu ada karaoke sampai lebam haha tu yang tak hengat tu..ramai gila yang menyanyi..aku sendiri 3 round..hentam jela walaopun sora x sedap and lari pitching..asalkan enjoyyy hahahaha..

Apepon aku ucap bebanyak terima kasih kepada semua jurulatih and pegawai yang banyak bantu kitorang sepanjang kem ni...terharu sangat ngan layanan and bantuan dorang huhu..

sekian entry kali ni..bye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

1 comment:

kynah said...

hai penghuluwati..lawanya baju batik yg hg pakai tuuuuuu..hihikk