Nuffnang Ads

Tuesday, November 1, 2011

Review Cinta Muka Bulu (Parody Cinta Muka Buku by Najwa Latif)

Assalamualaikum..


Harini nak wat review sikitlah pasal video klip panas sekarang nie Cinta Muka Bulu..
Geli la pulak dengar bulu-bulu nie..kahkahkah...
Aku memang minat video klip parody nie dulu aku penah wat entry tajuk "Anda Suka Klip Video Parody Tak?" Memang lawak giler ahh tambah lirik...
Tapi yang tu omputeh punya skang dah ada orang Malaysia yang wat..stail beb!!


Sapa tak pernah tengok leh tengok kat bawah tu tapi pastikan tengok video original lu okay!!

ORIGINAL

PARODY

Nak komen sikit ahh..hehe...syes terkejut rupa-rupanya yang jadi Najwa Latif tu senior aku..kahkahkah... macam haram lawak nak mampos...Antara perkara yang tak leh belah dalam klip parody nie adalah :
  • Suara penyanyi...lelaki yang nyayi beb! haha tapi besh gak.
  • Lirik...Memang setiap ayat ada perkataan BULU..berbulu jerr aku dengar..haha
  • Tarian poco-poco. Apa nerakanya tarian poco-poco? muahaha
  • Masa kat tutti fruity tu cun gak laki tu pakai..dah la slim cam pompuan..aww!!
Beberapa perkara lawak bangang yang mungkin korang tak perasan dalam video..

0.25 : cilaka main ular betoi..brrr
1.07: tangan pompuan ada urat camtu?? kahkahkah
1.12 : muka cam orang kebulur jek...
1.33 : bayar tutti fruity guna coins jer? sengal! xD
2.05 : model tepi jalan tu aku rasa cam nak tampar je haha..pastu team joging kat belakang lari cam haram
2.30 : tetiba sesat tai chi...siot~~~
2.45 : menggeletis betol...gedik sial~ nasib baik laki kalaw pompuan memang mintak makian..haha
2.52 : muka bulu eak??
3.02 : kejadah tekan keyboard camtu??
3.05 : perasan tak ada kertas lambang apple lekat belakang laptop dell?..nak jugakkk tu lappy apple..
3.33 : kereta tak bergerak pon pastu kat tingkap tepi dan belakang ada orang dok joget..hahak

Satu benda lagi ce korang try play serentak video parody dan original..memang gempak sama beb! cuma yang parody lawak dia tak menahan..huahuahuahua

Next entry aku akan update pasal info dan wajah sebenar lelaki yang jadi Najwa Latif dalam klip parody tu..hehehehe...hensem taw orangnya..ok bye~

p/s : gambar hiasan xD
apa salah aku?? sobss

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

Anonymous said...

betul ke senior kamu tu..entah2 salah orang ke?

DaYaH JeLitA said...

betul lew..next entry sy letak pic dia.

Saddila said...

kahkahkah . kalau tak handsome , siap akak !!

ayuni rosli said...

kompem manusie muke bulu tknak kuar umah.

Namee Roslan said...

hehehehe, rajinnnya senior awak berlakon macam tu. :D tp dia kurus sgttt.. :D

Siti Nur Alya bt Suhaimi said...

akak , alya amek ayat
"Beberapa perkara lawak bangang" dlm minit video tu
n bwah2 dya ltak lam FB keyh . jngan isaw kamii kedit taw ,
TRIMASSS ,