Nuffnang Ads

Monday, November 21, 2011

Good Luck Sis!!

Assalamualaikum..

Sekarang adik aku yang umur 17 tu tengah spm..huhu

Aku wat entry nie sebab nak bg semangat kat dia...Die jeles dengan entry aku wish good luck kat adik bongsu kitorang masa PMR haritu..okay fine hang pon nakk jugakk kan?
Nah aku wat seketul entry untok hang..haha

Bila ada adik beradik kitorang nak exam besar dp fesbuk mesti kena tukaq letak gambaq orang yang nak amik exam tu..now is Mashitah's turn..huhu...

kakak sulung
kakak nomber dua yang baik lagi ohsem hahak
adik aku 18 tahun
adik bongsu 15 tahun


Adik aku yang mashitah nie sekolah kat Sekolah Sultan Abdul Halim, Jitra, Kedah.. sekolah sbp gak cam aku dulu tapi sekolah aku lagi hebakk haha...
Minah nie amik 11 subjek..bagus semoga dia dapat straight A's..

Aku dulu masa spm amik 9 jer dapat 8A 1B.. aku dapat B+ add math.. siott jer...cisss frust gak tapi maybe balasan sebab selalu ponteng kelas add math kalaw pegi pon tidur je.. bayangkan setiap kali kelas add math hanya ada pat lima orang je student kelas aku yang tak tido hohoho..sabar betul cikgu sabrii..ouh cikgu sabri i miss u sekarang aku kena belajar calculus...

Memang sampai bila-bila lah kan hidup aku akan dibelengu differentiation and intergration? =.=
Tak pe dunia ja suma tu..

Nie la adik aku yang sedang amik SPM skrang nie..harap dia dapat A add math tebus balik untuk aku eceywahh :P
nie adik aku? tak cun kan? aku cun lagi agagagaggaga
sorry la weh aku main sambar je pic ang..padan muka sapa suruh malas tangkap gambar kan hang dah tak dak koleksi haha
Apepon  good luck and do your besh in SPM..satu je pesan aku...

"Kalau hang meniru dalam exam hang bodoh ,tapi kalaw ada peluang meniru tapi hang tak meniru dua kali bodoh" 

Agagagagga..tak guna punya kakak :P
Okay bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

7 comments:

Namee Roslan said...

sweet nya korang sampai tukar profile gambar penduduk exam tu. :D wahh, so sweet. itu kira penyumbang semangat untuk adik beradik yg nak amik exam. mesti straight A's tuh ! :)

zaty said...

SMSAH rupanya,my brother pn situ gk.btw.pesanan last tuh terbaek lah kn.mna ada kakak nk pesan cenggitu. haha. XD

madammondoq said...

good luck to your sis ya!!

Salam Singgah..

Jom Join Contest manarik di Blog Madam : CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ

Saddila said...

hahaha gilo ayat last tu .
ehh good luck untuk adik akak . insyaallah staraight A tuu . akak die pun da nak straight dulu , kan :))

shawn razaleigh said...

so adik lu yg mana gua boleh ngorat. bahahha

hanabunga said...

waah adik bradik sbp ni.hebak hebak! :)

DaYaH JeLitA said...

hehe thanks suma :)