Nuffnang Ads

Wednesday, November 2, 2011

Wajah Sebenar Lelaki Yang Menjadi Najwa Latif Dalam Video Klip Cinta Muka Bulu

Assalamualaikum..

Entry lepas aku ada wat review video klip Cinta Muka Bulu (parody Cinta Muka Buku nyayian Najwa Latif) tu haa... Aku ada cakap nak letak wajah lelaki yang melakonkan watak najwa latif tu kann? hehehe...nak tengok tak? bak singgit dulu..wekk..haha.. 



Awek cun kat atas nie adalah lelaki...nama pendek dia apit..nama penuh rahsia cari sendiri..hahak..Study Engineering in Helicopter Maintenance kat MIAT..cukup la kan info banyak nie..okay bawah nie gambar dia yang aku curik dalam fesbuk secara random..huahuahua~
*korang jangan copy taw..sebab aku tataw dia kasi copy ke tidak..huhukss







p/s :Ade yang berkenan ke? hukss


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

16 comments:

Shawn Razaleigh said...

ini rupanya penyanyi yg suka sebut bulu tigaplohtiga kali tu, hahaha

HEROICzero said...

pandang macam mana pun skrg , aku imagine tudung tu ada juga . ha ha ha

Nyamuk Terbang said...

shawn kira weyh bpa kali dia sbt haha
hnsm gk #kbai

DaYaH JeLitA said...

shawn : haha bulubulubulu
hero : kahkahkah sengal

DaYaH JeLitA said...

nyamuk : rajin plak shawn kira..huhu

fairuz said...

mane kau kenal dia? kawan ke? haaaa kantoi~~

ayuni rosli said...

femes la die lepas ni. nasib muke tak berbulu-bulu...

nur kesayanganku said...

handsome wehhhh! HAHAHAHAHA

sarah hanafiah said...

gambar last ada iras2 anuaq hadi haha

aleen aiden said...

gamba die yg oegang gitar tu sangat naisss.heh~

misz sheyla said...

halah....tiutnye muke die..haha

Hawa Ahmady said...

comel2..bahahahahahahha...!!!!

jom join contest........

http://hawaahmady92.blogspot.com/2011/11/contest-apa-benda-tu-part-1.html

Namee Roslan said...

ahahaha, tak baik tau ejek lagu najwa latif. kurus je mamatnya...hehe. sekali najwa cepuk nnti.. :D

Anonymous said...

comel ! hihi..

tapoi saya lebih suka lelaki beriman..XD

stalker hebat ! said...

hengsem naaa. hahah^^

Miera Nazlan said...

dayahh ! aku kenal budak ni! HAHAHAHA