Nuffnang Ads

Monday, November 14, 2011

Angry Birds Ker?? Hehehehe~

Assalamualaikum..
Lama aku tak update blog sebab cuti raya haji asik makan daging lembu sampai muka aku pon dah macam lembu..hahak..mesti korang rindu kat aku kan?

Okay fine takda sapa rindu.. -,-
Skang aku nak citer pasal angry birds~
Korang taw kan game angry birds?
Meh tengok nie macam-macam versi ada..hahak
v
v
v



ANGRY STREET (sesame streets)


(harry potter)
(spongebob)
ANGRY PHYSIC =,=
FUUUUUUU BIRD HAHAHAHAHA~
Okay.bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

9 comments:

HAJAR AZMAN :| said...

Dalam iPad aku ade games angry baboon wehh, hahah

DaYaH JeLitA said...

ayarkk! ada ke? hahaha nnt aku nak main

syapik naser said...

haha,,macam2 ler...

Saddila said...

ehhh dalam paper exam pon ada ??taksub sgt lettew :))

Nyamuk Terbang said...

weyh yg spiderman tue comel
hehe

zaty said...

angry birds skrg ni versi "khinzir" pn ada kn. mcm2 laa :)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Akak tak pandai game2 semua ni, pass kat anak je...
Rasanya dah lama akak cari blog ni...kat profile tu takde link blog tau, cmne nak follow?

amy syahirah said...

hehe . sy xpnah main =)

Namee Roslan said...

eh ni version yg mana ni ?? tak pernah tgk plak...nnti nk try jugak ah. ketagih main angry birds !