Nuffnang Ads

Sunday, November 27, 2011

Malaysia VS Bahrain Kelayakan Olimpik London 2011 | Status Facebook Pilihan

Assalamualaikum...


Aku tulis entry nie sambil air mata bercucuran menahan kesedihan kekalahan Malaysia kepada Bahrain 2-3 tadi..#tipu jer hoho
Sadsial tadi mesia dah lead 2-0 tapi lepas boypren aku nazmi faiz injured cepat je bahrain kejar...

Cuma aku nak post status yang aku rasa menarik aku jumpa malam nie hoho..

  1. Bila Indon kalah rakyat indon maki Malaysia,
    Bila Malaysia kalah rakyat Malaysia maki Malaysia
  2. Jika kamu tak mampu mendukung saat kami kalah jangan pernah bersorak saat kami menang
  3. Teka teki dulu-dulu : negara apa banjir dulu baru hujan? jawapannya : BAHRAIN
    Teka teki zaman sekarang : negara apa bolos dulu baru menang? jawapanya : BAHRAIN
  4. Jangan salahkan sapa-sapa sebab Malaysia kalah tapi salahkan diri sendiri sebab tak dapat jadi wakil negara..hahaha
  5. Sia-sia sahaja nazmi faiz tangguh SPM :(
  6. Goodbye Olimpik London..sobss
  7. Nazmi : ayah, harini nazmi score 1 gol lawan bahrain..hihi
    Ayah : anak jiran sebelah tu score 11A SPM kau tahu??!!
  8. Tiada fakri untuk dimarahi..fuuuu~
  9. Kajian bomoh sedunia mengatakan gawang gol Malaysia sudah dibomoh.
  10. Mesti orang akan cakap : takpa adat permainan..cehh =.=
Dah la tak mampu membendung kekeciwaan ini.
Okay bye aku nak pi KB Mall.

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

13 comments:

masz amysya said...

hahaha..kelakar lah ape yang diorang post nie..teruskan sokongan

Hakimi.Azizan said...

woi , ikot g kb mall ha .

tak menahan anak jiran sebelah dapat 11A . haha

DaYaH JeLitA said...

amysya : sokong malaysiaaa!!!

DaYaH JeLitA said...

@hakimi : jom la g kb mall sekali..haha

EG said...

Hahaha... no 8 style.

hafizudin said...

gua mengabaikan game libepul lawan siti semalam.
sebab gua rasa fras gua malaysia kalah terlalu deep.
gua tidur pun mimpi freekick bahrain.
hurm.

Razil Tahir said...

suka gilarh no.1!! XD

DaYaH JeLitA said...

hafizudin : tudia arhh sampai mimpi..kritikal nie haha

Namee Roslan said...

ape2 pun ttp sokong Malaysia gak :D

Abg Stalker said...

haihh..x sia2 abg ajar nazmi tu main bola.tp da xde rezeki nk bt cmne kn.paling tdk pun xde la bau telur ayam je..ada jgk 2. :)

budak penjara said...

g kb mall?? 5 minit je dari umah ak ke kb mall..hehe

Mohd Kamil said...

tima je la hakikat yg pemain malaysia x bole nk lawan pemain bahrain..
ssah kot aq nk percaya bahrain bole sumbat 3 gol dlm masa 6 minit terakhir!
tapi takpe, tu kn adat kalah n menang... haha..

r-5 said...

nice entry yang menunjuk kekecewaan terhadap kekalahan malaysia berdepan dengan bahrian yang disebabkan kesilapan kecil tidal menjaga striker no. 16 beliau.. huhu.. btw gud job malaysia.. :)