Nuffnang Ads

Sunday, November 27, 2011

Kisah Sadis and Tacing Seorang Boyfriend Haha

Assalamualaikum..

Jumpa somewhere..Meh baca meh...kahkahkah...gelak dulu jap.. :P



"Valentine hari tu ayang tanya tang mane kite sayang kat ayang. Time tu kite tak dapat nak jawab. Semalam ayang merajuk ngan kite, kite dah penat nak layan. Ayang call kat kite, kite malas nak jawab. Tang mane erk kite sayang kat ayang? Semalaman kite duk pikir soalan tu..Hurmm Maybe tak sedalam cinta Titanic atau Taj Mahal..Tak tahula, setahu kite:


1. Sebelum kite kenal kat ayang, setiap sem kite dapat Anugerah Dekan.
Bile dah kenal ngan ayang, setiap sem kite repeat paper. 

Sebelum kenal ngan ayang kite belajar pakai duit biasiswa,
lepas kenal ngan ayang, keluar makan lagi nak mintak duit ngan emak kite.


2. Kalau ade 1 buah epal, kite bagi je kat ayang Kalau ade 2 buah epal, kita bagi yang besar kat ayang.


3. Kalau kite makan ikan, ayang makan tang badan ikan tu,  
kite pula makan tang kepala ikan tu je.


4. Ayang ni tak la cun sangat, tapi kite tak pernah kutuk ayang tak cun. Tapi kite yang hensem ni ayang lagi nak kutuk ngan member depan kite, kata kite tak hensem langsung.
Lisa Surihani berlalu depan mata, kite diam je. Takut kalau puji kang ayang marah. 

Mat Indon duk depan Sogo ayang gi ngorat time kite gi tandas. Siap mintak nombor tepon depan kite lagi.


5. Kalau keluar ngan ayang, ayang slambe nak makan Starbucks, kite tipu kite dah kenyang, padahal bile dah sampai kat umah kite makan mee maggi.


6. Sebelum kenal ngan ayang., kite tak pernah ade girlfriend. 
Selepas ayang kenal ngan kite, genaplah koleksi ayang ada 20 boyfriend kesemua nya. 
Kite tak pernah marah ayangplaygirl, dah tu ayang kata kite cam sami buddha.


7. Kalau ayang rasa nak cium kite, ayang cium terus tak pernah tanya pun. 
Tapi bile kite rasa nak cium ayang, lepas tanye lagi nak kene reject.


8. Ayang selalu pukul dada kite, tampar muka kite, cubit peha kite,
kite tak pernah tengking sekali pun, apatah lagi nak cubit, nak tampar, nak pukul?



9. Pernah ayang tanya kalau ayang jatuh cinta ngan laki lain, kite nak buat ape. Kite kate kite nak bunuh laki tu. Tapi bile kite tanya kalau kite jatuh cinta kat pompuan lain, ayang nak buat ape, ayang kata nak bunuh kite, emak kite, ayah kite ngan nenek kite.


10. Kite beli mask Clinique ngan ayang harga RM300 kite kate harga RM30. Ayang beli jam tangan kat kite
harga RM30 ayang kate harga RM300.



11. Setiap kali berjumpe kite bagi hadiah kat ayang, tapi setiap tahun birthday kite ayang kate dah lupe.


12. Kite rosakkan headphone walkmen ayang, kite ganti satu discman baru. Ayang rosakkan kerete kite, ayang buat derk je.


13. Sekali ayang demam, kite kene diet 2kg nak jaga ayang. Sekali kite demam, ayang tambah berat 2kg sebab abiskan makanan kite.


14. Kite tak pernah kata ayang pendek, ayang plak marah kite tinggi sangat, member ayang ketawakan ayang.


15. Ayang datang umah kite, kite tido sofa, kite datang umah ayang, kite gak yang tido kat sofa.


16. Mak kite belikan rantai Tiffany ngan ayang. Mak ayang tak pernah ajak kite makan kat umah ayang walau sekalipun.


17. Kucing umah kite bersalin, kite bagi anak kucing yang paling cute kat ayang, 2 hari je ayang bela, kucingtu dah mati. Kite tak kate pape pun. 
Ayang bagi ikan emas yang dah dekat mati kat kite, 2 hari kite bela dah mati. Ayang kata nak bunuh semua anak kucing kite.


18. Ayang kalau nak pakai duit kite, terus ambil takyah bagitau. 30 ke 80 ke seratus ke selagi wallet kite ade duit. Aritu kite nak pinjam 10ringgit sebab terlupe bawa wallet, ayang kate kite kedekut.


19. Birthday ayang kite tak pernah terlupe. Birthday kite arini ayang tak pernah ingat... T_T


Aku pon tak tahu nie kisah benar ke tak..yang pasti ini memang kelakar.
kbye~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

10 comments:

Cik Tetra said...

hahahaa..lawak bolehhh..muahahaha.. :D

Saddila said...

sedih doe cerita die .
tersentuh hati ni kak oi . haha . siapa la punye ni .

dah tu ayang kata kite cam sami buddha . hahaha

cik Beskod said...

kelakar lah hahahah.. aduh2 ahhaha.. :P

Asyiqin Haulisah said...

bahaha. kelakar ok. :)

Anonymous said...

hahahahaha sumpah kelakar..dayah2..

محمد رازيق said...

haha.. merana bf die :)

alepridz said...

bagi perempuan ramai yg cakap cerita ni kelakar...

tapi bagi aku cerita ni adalah cerita insan teraniaya...

p/s: tapi bodo jugak laki camni.. manjakan sangat awek dier..

Azzah said...

kesian laki tu..:)

Namee Roslan said...

ahahahaha, gelak berdekah2. mana dapat nih ?? :D

Anonymous said...

dalam majalah apetah aku ade bace 2.3 thun lpas. hahahaha. macam betul je.