Nuffnang Ads

Tuesday, November 22, 2011

Kembar Fakri Saarani Ditemui?

Assalamualaikum..

Oh ye in case ada yang tak kenal, Fakri Saarani adalah pemain bola sepak Malaysia.
Sapa yang tak kenal fakri anda akan di hukum buang negara and akan dicampak ke Indon. xD

Sapa kembar fakri?
Jeng jeng jeng...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Aku rasa la kannn Johan Asari ataupon lebih femes dengan watak Botak Juvana nie ada iras-iras fakri la..
Hehheheheheh...eh korang cakap tak sama eak?
Peduli arr asalkan dorang sama pada pandangan mata aku..ekekekekeke

Waahhh nampaknya aku sudah jatuh ditimpa tangga kat fakri.. Muahhh abang fakri i love u jom kapel <3
Hahahahahahah...
Jangan la marah fakri walaupun dia fail cikit masa lawan Indog(typing error.maaf yer)..Apepun Malaysia tetap menang kan lawan indog(maaf typo lagik) semalam..kalaw takde fakri tak menang la mesia ngn myanmar..huhu
jom la meh sini nak peluk..
johan asari                                                              johan asari

Hehehe...kembar olok-olok jer sebab muka depa ada iras-iras kann?
Kann? Cepat angguk!!
Hahahaha..
Okay.bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

8 comments:

shawn razaleigh said...

sebenarnya gua pun perasan gak. hahah


tapi yg fakri ni sgt fail.awrrr

zaty said...

apala kak dayah niii.si johan tu punyalah ohsemm.haha XD

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

skit2 la ada..hehe

Saddila said...

yess angguk angguk angguk .
tapi jgn la salahkan dia . kesian laa .

Anonymous said...

x bole nk baca sgt la sbb asyik tgk gambar awak kt sebelah tu...cantak naaa

cik ery said...

fakri 2 pasaipa mcm tu sgt smlm?



haishh.lau x xyah penalti pon kn..fail btoi


pape pon seb bek msia menang gak.

hafizudin said...

hey!
itu gua!
=D

Anonymous said...

assalam tuan nyer blog..nape rupa ko mcm rita rudaini ek? Ke ko mmg rita rudaini??... hehe