Nuffnang Ads

Sunday, November 27, 2011

I Have A Mole On Eyelid. Haiyaaa =.=

Assalamualaikum...

Nie gambar mata aku belah kanan...

Sapa ada nampak sesuatu yang ganjil kat mata aku???
.
.
.
Nampak taik mata eak? ciss terlupa lap plak..-,-

Bukannn taik mata yang aku tanya korang tapi seketul benda asing warna hitam tuu..
Nampak kan? bohong la tak nampak obvious kot...huwaaaa...kalaw nak taw benda alah taik lalat tu dah bertahun dalam mata aku...ape takde tempat lain ka lalat tu nak berak..ingat mata aku jamban ka apa??

Dari jauh memang tak nampak...dekat macam nie nampak la...dulu kecik je sekarang dah besar macam nie aku cuak gak lepas nie besar mana laa haaa? wuwuwuwu...selalu mesti ja orang tanya woihh natang pa dalam mata hang...,woihh ada pijat masuk mata hang...,woih ada taik mata kaler hitam kat mata hang...=.= penat aku nak layan..fuuuu
Nah saksikan lagi gambar mata aku nie eakkk cehh semua sudut nampak kot taik lalat tu.. =.=




Penah sekali tu bofpren aku baru perasan masa dia bilang taik lalat kat muka aku..actually muka aku banyak taik lalat..bawah bibir ada satu tapi yang biasa punya bukan taik lalat hidup camni...err ada taik lalat bawah bibir tu maksud dia manis kan?? ehemmm..ngeeeee~....kahkahkah...okay pastu kan dia pon bilang la taik lalat aku satu persatu...macam hape lagi boypren aku nie takda keja kot main bilang taik lalat kat muka aku =.=

tetiba dia perasan yang kat mata nie..dia cakap eh ada something masuk mata..dia cakap diam dia nak buang pastu aku tak sempat cakap pape dia terus robek mata aku argghhhh... hoihhh abang tu taik lalat la gila ka nak buang camtu ja..fuuuu...cehh lepas tu memang aku asik kena bahan dengan dia pasal taik lalat nan seketul tu..kuang hajaw punya pakwe..>_<

Aku bukan tak nak buang tapi aku takut ada side efek pape...dah la bulu mata aku nan melentik (puihh) nie ada tumbuh dua helai atas taik lalat tuu..kanggg buang jadi pelik lak mata aku..arhhh dilema...
Aku google la pasal nie nak cari info pasal nie sekali jumpa nie...pehhhh serammmm mak nokss >_<
Melanoma of the eyelid is a relatively rare tumor making up less than 1% of eyelid cancers. It typically appears as a pigmented thickening (tumor) of the eyelid or extension of pigment from the conjunctiva.

Huwaaaaaa tengok gambarrr nie lagi la serammmm...takowttt...sobsobsobb..

Okay bye nak pi sambung nangis :(

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

12 comments:

Saddila said...

hakhak sengal gila pakwe akak . sakit woo kena rabak . haha

nnt kalau dia makin lama makin besar penumbuk mcm mana ?? hikhik

Ash Kyouhei said...

oh myyy ... seramnyee . maybe itu anugerah tuhan kott ^^ #entahh lahh XD

Syukri_Own's said...

Salahkan lalat berak merate2 haha... :P

cik ery said...

xsakit kn?


so..biar je lah kt c2.comeii pa.heh

DaYaH JeLitA said...

sadila : woihhh jgn bagi aku cuakk >_<

DaYaH JeLitA said...

ash : huhuhuhu hentah larrr

DaYaH JeLitA said...

cik ery : tak sakit pon...tak efek pape pon tp tu la takut dia makin besar..hukhukhuk

DaYaH JeLitA said...

syukri : betul!!! bunuh lalat..huhu

single is better said...

baguslaa kalau dia xmemudaratkan..apa2 pun itu anugerah dari Allah,terima dengan redha ekk:)

shawn razaleigh said...

hahhaha. bersungguh betul gua tgk lu amek pic dar setiap angle






check la kat spital. nati dr bgtahu, perlu buang ke tak.

DaYaH JeLitA said...

single is better : thanks :)

Namee Roslan said...

sexy apa ada tahi lalat kt mata. hehe