Nuffnang Ads

Thursday, December 1, 2011

Biasalah Tu. Perempuan.

Assalamualaikum...

Tadi aku jumpa gambar nie kat fesbuk member aku..
.
.
.
.
.


Then i was like
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hahak.. laki memang tak suka eak? haha tapi kan
ramai jer gugurl yang wat pose camtu..

walaupun aku gugurl tapi aku takda
ler suka sangat wat pose camtu...
kalaw ada pon aku tak upload dalam fb
emmmm nak try gak ah wat pose camtu..
kahkahkah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


OMG!!..Oh Mak Guard!! i look so retarded.!!.. sobsss..
hihihihi... maap maap jika anda muntah..
saje teringin nak wat pose mulut itik..
lepas nie aku tak wat dah...kahkahkah

Okay.bye.

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

28 comments:

nasha sanza said...

hoho..kadang2 saya pun suka pose macam tu..hehe..comel je tengok..

nurhaniszamshah said...

haha. terbaek lah dayah. misssh you!

SH said...

ouh mcm mana nk buat tu ?haha

DaYaH JeLitA said...

hanis : waa mish u too laling
sh : haha wat mulot muncung :P

hz adam said...

HAHA,,SALUTE
first girl's blog look attractive to me..hehe

DaYaH JeLitA said...

adam : thanks..datang la lagi ^^

Saddila said...

alaaa bencinya . ehh bukan kat akak .

dila tengok mulut dila sendiri mcm tu pun benci , ni nak tgk orang lain punya . grrrrrrr ~~

EG said...

Hahaha.. aku pun tak suka.

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

OK what...barulah cool!!!!
bwalking n fllw
to my blog - Acapsuur (>,<)

budak gilee ^_^ said...

ahaha kelakar lahh awkk ^^ gamabr sape awakk curi tuhh hehhe

DaYaH JeLitA said...

budak gilee : heee gambar akak ler burokkk en? :P

Nyamuk Terbang said...

eh asal kau comel buat mcm tue
haha

Fixx said...

bw here..
visit me k

Afiq Yassin Offcial

Namee Roslan said...

ahahaha, dayah ni kelakar lah. dah la muka ada iras maria elena. :D hehe. perangai gila2 pun mcm dia gak. hehe

cik mun said...

hahaha..but still u nmpak cute bile pose cantu..

Maryanie Atieq said...

Kq Dayah ., t0mey laa ., :)
huhu!.,

L said...

hehe. aku muntah dulu yer,,, hahaha

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Cik Mira Hassan said...

haha..h dayah! tak bleh blah betul. lg org larang lg la nak buat..haha.

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

tp ko tetap cantik walaupon buat muka cam mrbean...demm..haha

Pondok Usang said...

hak masing-masing.. =)

ekabukanmakcikkau. said...

ha'ah . budak lelaki memang tak suka pon pompuan mcm tu . diaorg pelik sgt nape pompuan wat mcm tu hahhaha

Emmy Natiella said...

hahahah kalau i buat muka macamtu sumpah buruk !
but ada je yg comel buat camtu , depends lah , normally guys dislike :P

AMYCYRUS said...

Hehe pun ada/ Mulut itik. Queck queck.

Khuzrin Kamarudin said...

Adakah entri ni sebuha penganjingan secara halus? Hahaha..

Rtp Farra Arisha said...

ducky mouth looks very cute, sometimes, but not always. hehehe :D

Anonymous said...

perempuan memang suka buat muka macam anjing, baguslah kau bagi contoh kau buat macam tu jugak, serious anjing lagi comel dari ko weh. :)

DaYaH JeLitA said...

anon : ehhh....kuatnya ko menyalak...shhhhh

Anonymous said...

babi la.mulut aku mmg tersembul keluar.so org selalu ckp aku wat mulut itik 0.0 F!