Nuffnang Ads

Monday, February 27, 2012

Girls Day Out Part 1

Assalamualaikum..

Cuti sem kali ni besh sebab suma siblings cuti gak except adik laki aku..
Takpa biaq la lagipon dia budak kolah and dia laki so tak leh geng hahaha...
Haritu kitorang berempat hang out kat Jitra and amik gambar banyak-
banyak kasi adik laki kitorag jelez haha..


Sebelum pi kitorang set sapa nak belanja apa.. so cepat2 aku cop nak belanja wayang sebab dalam 
rm40++ camtu ja hahaha jimat...kak aku yg tudung pink volunteer nak belanja makan yelah dia paling
kaya hahaha...adik aku yang tudung hitam nak belanja karaoke sbb dia hantu karaoke
adik pompaun aku yang last kitorang suh dia support benda lain duit masuk tandas ke apa ke
memandangkan dia lepasan SPM and paling miskin wakaka

pilih nak tengok cite ape..demm muke putih dari tangan..kantoi disitu hahak
Disebabkan cite lain tak da yang besh so kitorang tengok Beauty And The Beast 
sebab semua sepakat nak tengok besh kot cite Disney kartun dia cantik..especially kalo
tengok 3D..ya memang besh tengok la sapa belanja..-,- kopak wet aku depa nak tengok 3D..
Tapi memang besh citer nih..macam mana besh tengok citer Disney yang lain camtu la besh nya..


Lepas tengok wayang kitorang makannnnnnnnnnnn
kak aku punya
aku punya
kiri: muka sangap and kebuluq adik aku..hahak
abang pizza hensem tolong amik kan gambar..niat di hati nak bergambar ngan beliau tapi
takut kak aku bising haha
muka kekenyangan kebahagian..abaikan gigi aku..huhu
Lepas makan pi surau jap...lepas tuh pi melalak...ceh baru je
lepas solat terus pi melalak..hee~
handbag kitorang lelong lelong handbag lama tukar baruu
sekebun cintaaaaa nannn berbungaaaaaaarghhhh
Pic masa karaoke takda sangat yelah sape rajin nak snap suma khusyuk melalak ahahaha..
kak aku first time karaoke mula-mula tu malu-malu lepas pekena dua tiga lagu 
terus naik syeh..wakakaka..then lepas karaoke pegi arau jap makan kfc..lepas makan kfc
sambung karaoke kat arau plak ahaha...lepas tu balik kena bising ngan mak aku sebab lewat..hihi~

love my family so much..hehe..sape perasan dalam pic kak
aku kat atas nie kat jari dia ada cincin tunang? kekeke..okay..bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

4 comments:

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..baka shantek ni..haha..

HAJAR AZMAN :| said...

Muke sepesen je blake.

LAici KAng Ais said...

2 round karok.dasyat lah.haa

Namee Roslan said...

muka adik bradik sepesen je. cantik2! :)