Nuffnang Ads

Tuesday, February 7, 2012

Perkara Paling Annoying!

Assalamualaikum..

Hai suma 2 minggu weyh aku tak online..miss me?? owh terharu..
not miss me?? me neither..kekeke... 
actually aku camping 2 minggu dalam hutan..will update about dat later..

Now nak habaq pasal benda paling annoying..tengok bawah nie..


Korang pernah jumpaa??
Mesti pernah kann...
Korang pernah klik??
Mesti pernah kann?? ngaku tak??
elelele tanak ngaku plak pernah klik...
Orang yang menipu mata dia akan berkelip-kelip and hidung
dia akan kembang kempis..sekian

wakakaka...motip aku wat entry nie nak habaq yang aku terklik
benda alah tu tadi..taw ape perasann aku??
owh aku rasa cam nak bunuh diri...arghhh...

ok dayah calm down..terklik takpa..hang tak kan nampak bodoh 
disitu.... ok kepada sapa yang pernah klik sebab percaya benda alah macam nie
aku nak hadiahkan anugerah
v
v
v

"anugerah manusia paling tulus suci murni di planet bumi"
dan juga
hadiah tambahan
iaitu iPhone 4S
klik bawah nie untuk tuntut hadiah
v
v
v
v
v
v
KLIK SINI!!
and hell yeahh you won!!
*clapping

hampa paham kan maksud aku..sapa tak paham sekali lagi aku anugerahkan
v
v
v
v
"anugerah manusia paling slowpoke di planet bumi"

Okay bye~
hahahaha~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

10 comments:

Shawn Razaleigh said...

hhahaha, nak tekan close, tapi tak mampu jugak

onie said...

rasa nak tempeleng je kan,huhu

DaYaH JeLitA said...

shawn : taw xpe nak nak yang terbang2 tu pehh geram siot

onie : silakan haha

Saddila said...

rasa diri dipermainkan lalu mintak clash and say i love u dekat orang lain :P

miss-nabil said...

cara paling kejam nak jadi kaya. T.T terharu sangat dengan strategi mereka itu. T.T

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

yess..i won iphone5..ekeke

Namee Roslan said...

serious menyampah. menyemak je. hehe. nak tutup, lepas tu tertekan keluar iklan macam2.

Safuraa Abdul Rashid said...

tak suka juga..semak je..

Nyamuk Terbang said...

sllu sgt kena

Ridzwan Mohamed said...

buat nyakitkan ati je bile tekan bende tu