Nuffnang Ads

Tuesday, February 28, 2012

Girls Day Out Part 2

Assalamualaikum..

Jeng jeng jeng sambung part 2 plak....haritu part 1 hehe.. 
gedik tol aku berkronologi plak..hehehe part 2 sama jugak tempat yang sama
aktiviti yang sama manusia yang sama(siblings aku) baju je lain haha...saje la aku nak update
jugak kerana sedetik bersama seabad kurasa muahaha~

Kitorang pergi Jitra Mall...actually haritu first day tayangan Adnan Sempit yang
sekian lama kitowang tunggu nak tengok sesama...and haritu jugak hari last holidays ngan 
kakak aku sebelum dia berangkat ke Beijing semula sobs sobs *kesat hinggus

Gambar first dah spoil minah mana ntah aku mintak tolong amik gambaq ni.
nampak sangat tak ikhlas tolong blurr je gambar haha...patutnya nadzilah nawi member
aku ada skali tapi dia tak dapat join plak..sobss sobss *kesat hingus
kalau tak, dia leh jadi camerawoman memandangkan dia tak suka amik gambaq haha

adnan sempit yang begitu amat sangat terpaling perghh terbaik sekali amat *hancur tatabahasa
makanan haruslah banyak walaupon kitorang kuwus tapi suma perut naga
cite nih lawak sangat sampaikan kitorang paling bising gelak tambah-tambah
adik aku gelak kuat giler berdekah dekah cam jantan..wat malu jer..sepatutnya dia contohi aku yang
gelak sopan tutup mulut nie..hewhewhew
lepas tengok wayang kitorang pergi beli tingkap.. oh ye gambar masa makan takda sebab
takda sapa nak snap sebab suma kebulur haha

Kemudian tibalah acara yang ditunggu-tunggu ye tuan-tuan dan puan-puan iaitu
acara melalak sampai lebam 2 jam..hahak
ku ku ku ku ku ku ku ku ku ku ku ku punya cinta ahh ahhh
oh ye ini adalah lagu feveret sepanjang zaman madah berhelah ziana zain
and dalam bungkus tu adalah keropok lekor.
macam biasa la kak aku mula-mula malu la konon.bila dapat je mike terus berdiri...hahak
jom nak balik dah..anak-anak dara tak baik melalak lama-lama..hakhak
okay..bye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

13 comments:

HAJAR AZMAN :| said...

Part perut naga tu takleh blaaa

kynah said...

kihkihkih..pandai hg edit gmbaq aku..haha..
weyyyyy yg mike tu xleh blah..haha..
bila baca ni rasa syok plak..mcm syok kuaq haritu..

LOVE THIS ENTRY..

THANKS SWEETIE!!

luvly mya said...

tingginya adik hang. haha

Namee Roslan said...

seronoknya dayah! :) hihi. comel.

Rtp Farra Arisha said...

an enjoyable day yeah :)

Realname Hidden said...

seronoknya dapat kuar ramai2 macam ni...:)
saya follow sini..
salam sua kenal yeah!dari KRU..
Kebangggan Rakyat Utara..:)

ieda said...

salam kenal dik
wahhh gurls day out siap berkarok ;)

Nyamuk Terbang said...

kemain kuar...best2

aleen aiden said...

woahhh ini lepaking sakan nih! jeles2. hee

faiz fakhirin said...

passni bleh masuk "VOKAL" hehee

Emmet said...

best ke adnan sempit? aku tengok cam tah pape tah, tahap sampah

Boni JLL3 said...

wwah..seronoknya berjimba sakan.. :)

Cik Anis said...

dh follow. jom follow bali :D