Nuffnang Ads

Wednesday, February 22, 2012

Examination Result

Assalamualaikum..

Semalam aku tak boleh tidur sebab risau memikirkan result aku..
Serius sampai termimpi-mimpi...bayangkan aku mimpi aku failed satu subjek..
Berapa kali aku terjaga semalam...Wuwuwuwuwu~

And tadi lepas solat subuh aku online kejap.. Nak sambung tidur aku dah tak terasa 
ngantuk. Biasanya aku bantai tidoq sampai pukul 12 hakhak  Selaluya check result kat
UITM student portal tu pukul 12 tengah hari tapi tadi clasmate aku gitaw dah boleh check kat
emel.. Apa lagi aku terus check! Debaran tak yah kata la.. Jantung aku bagaikan di naik roller 
coaster hukhukhuk >_<
Nie result aku walaupon tak la gemilang cam sesetengah korang
tapi aku happy awyeahhh...


cry of joy :')
Alhamdullilah...aku nak pi canang kat family aku 
plak terutama adik2 aku yang tengah syiok tidoq tu hahaha...brrr tangan
aku terketar tak leh taip dah nie..huhuhu okaylah bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

27 comments:

Diera Tekikushika said...

congrats!!
pandai la dayah ni, dapt DL lagi tuu
=)

u.m.i.e said...

congratulation!:D
itu dah memang ok la 2 ..

sea_lavender said...

Alhamdulillah... tahniah2..
wow da dekan.. sem bpe da ni?
keep it up 4 next sem ye =)
doakn kte plak ni nk final ni~~

Anis Adila Aris said...

wow...bnyaknya A...mesti dekan kan :)
congrates dear :)

Anis Adila Aris said...

wow...bnyaknya A...mesti dekan kan :)
congrates dear :)

farah said...

congrats..

Dylla Abas said...

wahhh...DL tu..!! hebat...congrats ye :)

HAJAR AZMAN :| said...

Tahniahhhh jelitaaaaaa-,-

DaYaH JeLitA said...

thankss korang..
lavender : sy baru part 1 lagi 7 sem menanti hehe

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

pe lagi..open table la dayah..haha

DaYaH JeLitA said...

ym bundle : hahaha apelahh

hana said...

congrats...
DL tu..
=D

Cik Bambam said...

perghhhh~!!!

tahniah! :)

Rizal Murad said...

Wow pandai..tahniah2x..Teruskan kekal begini..Keep it up.. :)

LeLy shuhada shaari said...

DL :) tahniah dayah jelitaaa :)

Namee Roslan said...

congrats dayah !! pandainya dia !! :)

Brown girl said...

perhh ! pandainya !

EG said...

Tahniah.

diya said...

Civil shah alam? eh samelah kite. hehe, congratsss. wah DL lagi tu.

Nyamuk Terbang said...

tahniah

agusbg said...

pandai 3.58

Nurulbadiah Lai said...

tahniah syg.im so proud of u!!!
so pandai...:)

DaYaH JeLitA said...

thanks suma nie wat aku makin semangat nak masuk sem depan iaitu sem 2 hee~

dedawang said...

congratulation...!!!

succsess for you..:)

lisa said...

why so pandai?! haha tahniah sis dayah !! :)

sam said...

congrats dayah! :)

Anonymous said...

cgrate dayah jelita