Nuffnang Ads

Saturday, May 21, 2011

Retarded Kids

Assalamualaikum...


Harini takmau tulis panjang-panjang sebab penat jaga anak  bekerja.. Sebenarnya ni tengah keja la ni.. Jaga cyber cafe.yes! boleh online free.. Harini aku nak kongsi gambar kanak-kanak senget.. Kesian dorang.. Kalaw korang kesian korang klik la ads by Nuffnang kat blog aku ni bleh aku derma kat dorang..huhuhu


Saksikanlah~

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Lepas ni jom berjabat tangan ye semua kita amik berkat

taktaw nak letak caption apa laa





Dah menyampah eak tengok?? tak pe tengok la sikit je lagi.. Kalaw suka klik la like kat bawah tu kalaw tak suka klik la dislike naa? haha macam ade jer button dislike!




alaa biasala semua orang penah wat pose ikan buntal kan ^^


belah kiri sekali kena simbah acid 


kami terkejut tengok muka sendiri

















Cukup lah letak sikit-sikit dayah oii bukan ada orang nak tengok pon..huhuhu...
Sebenarnya kitorang tengah tunggu member dia lambat sangat so kitorang pon apa lagi amik la gambar cam orang gila.. hahaha~

Okay.. daa~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

Anonymous said...

gambar atas skali tu pengotor gila..haha

♥kisah hidupku♥ said...

ada orang tengok la..buh byk pon xpa..org jelita x sakit mata memandang

Anonymous said...

tunggu muhammad la 2....semua pkai segak klau nk jmpa muhammad...

Nuf.Nerd said...

katna ni weehhhh?? :(

Far8 budak baik said...

entahhhh..bukan org tgk pun..
nyampah je..hahahaha =p
simbah acid karang..
hak3

Maryanie Atieq said...

sume awekz cun ., huhu!