Nuffnang Ads

Wednesday, May 11, 2011

Entry Pertama Aku Wahhhhhhhhhh \(^_^)/

Assalamualaikum :D

Weyyyyy

Aku dah wat blog.... excited nyaaaa aku rasa..cam nak melompat je..cishh over..haha

Sumpah tataw nak tulis apa besala first entry suma orang camni.. yke? ntah agak je.. Ape pon aku mmg


excited gila coz i never expect that i will have a blog... huhu

                                            Ni muka excited aku haaa...ciss,,haha


Serius ni aku mmg noob pasal blogging ni sbb tu blog aku ni nampak sedih gila.. T_T

Lepas ni aku nak tanya la sapa2 yg pandai..and selongkar sendiri ke apa yg ada dalam ni..Aku mmg tataw

apa satu nie...benciiii...xpa2 x taw kena tanya..malu bertanya sesat lam utan kena ngap ngan rimau..hoho...

And lastly harap korang bantu la aku pasal blogging ni...

                                                                    PLISSSSS NAA...

                                   
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

2 comments:

tintadesa said...

hehe..lawak la dayah..

adeek said...

awk mmg best la bace entry awk..x bosan pon..pape nak.nak follow..nt singgg pulak blog kite lak ek..