Nuffnang Ads

Wednesday, July 25, 2012

T-Shirt Maker | Auditra Production

Assalamualaikum..
Harini aku nak beriklan sikit...hehe

Firstly tengok product dibawah..
v
v

Ini adalah antara product yang di terdapat di Auditra Production

Antara product lain yang terdapat ialah
  1. JERSEY FOOTBALL/ BASKETBALL
  2. T-SHIRT READY MADE/ CUSTOM
  3. FLEECE SWEATER
  4. JACKET
  5. FI-SHIRT/ CORPORATE
  6. BUTTON BADGE
  7. NON WOVEN BAG
  8. SILK SCREEN PRINTING
Gambar dibawah menunjukkan beberapa product yang ditempah oleh pelanggan
v
v
ni jersey kelas aku yang ditempah kat Auditra









































BERMINAT?


Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh dirujuk ke facebook page mereka
banyak lagi gambar yang boleh dilihat di facebook page Auditra
boleh juga jika mahu emelkan pertanyaan or tempahan ke email : aarprod@gmail.com
Anda boleh terus ke Auditra Production dengan klik link dibawah..
http://www.emocutez.com
Jangan Lupa tekan like ye~
Bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

7 comments:

Shawn Razaleigh said...

setail baju runningman awrrr

DaYaH JeLitA said...

taw xpa haha

HAJAR AZMAN :| said...

au suh promote ke?

DaYaH JeLitA said...

hajar : yup

DaYaH JeLitA said...

hajar : yup

Anonymous said...

like! thanks! - owner auditra

Namee Roslan said...

cantiknyaaa jacket tu....