Nuffnang Ads

Saturday, July 21, 2012

Natural Beauty Contest II - Abg Stalker

Assalamualaikum...

Disebabkan blogger Mate Saye Bulat tag aku.. aku pon joinla contest nie...
Sekadar suka-suka..support penganjur...tak menang pon takpa..eh tapi nak menang ahh
tipu la sape cakap xnak menang haha..

ini banner contest..kalo anda rasa nak join klik banner ni..jom ah join kasi meriah...

Ni ha gambar aku yang terlalu natural beauty bapak beauty aku tanpa edit dan mekap adoii nyepun! hahak~
v
v
v
v

harap sape sape yang terbaca entry ni dapat komen support aku sebab sebahagian
penilaian adalah berdasarkan komen anda..anon tak dikira.. komen lah ape pon aku tak kesah..
and tiada paksaan..pleaseeeeeeee~ *hentak kaki

and aku nak kena tag 2 orang..
kalaw hampa dua rajin join lah..
tak nak pon tak pe cerah peluang aku nak menang wakaka~


Sekian..Good Luck to me!
Bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

9 comments:

Ameerul Ashraf said...

aha...comel la tuh.. natural beauty..
muka nampak berselera sangat. hehe

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarik

Hak Milik Saya said...

Natural beauty :D Cantik :P

kynah said...

pergh,lawa kot....
ni baru natural,xpyh nk tempek mekap tebal2..leceh der..
btw,perasan x huduh cmna sekalipun seseorg tu kalau dia senyum tetap nmpak lawa..kan2?
and gambar ni nmpk laa kesucian muka hang tgh lapaq nk mkan nasi tu haa..ahaksss..
and plus nasi tu pun nampak SEDAP giloss!

DaYaH JeLitA said...

thanks all..
to kakton : love u lahh hehe

mashitahshahida said...

la aku ada gambaq hang masa makan ni. lagi lawo dari yang ni. kah3. nak masuk gak la xD

cik chinta said...

xmekup pon cantik sgt. lg bgs kn natural beuty (:

Namee Roslan said...

goodluck dayah!!! :))

Abg Stalker said...

check this out.nk minta alamat :)

http://coretanakhir.blogspot.com/2012/08/top-empat.html