Nuffnang Ads

Saturday, July 21, 2012

Rumah Manis Rumah

Assalamualaikum and salam 1 Ramadhan..

Akhirnya keluar jugak aku daripada belengu kemalasan ni...
Malas gila nak update..banyak yang bertangguh so now aku hupdate harung sumua sekali habis
cerita..all in one...haritu masa habis exam aku nak tulis pasal kegembiraan habis exam tapi malas punya pasai hape pon tak jadi...hurmm walaupon exam 4 payyyper sahaje this sem tapi stress tu bagaikan nak beranak baq hiang...sumer killer subjek...nie ha buku2 nya... aku ambil gambar kenangan siap2 mane taw lepas ni jadi arwah plak kan?


hampa tengokla suma buku MECHANICS..macam mana kepala aku tak botak tengah? haha
buku merah tu memang aku tak pernah sentuh aku habaq awai2..wat rugi duit ja beli huhu..dah la tebai..mahai.. tapi nasib baik buku fotostat ajer hehe... oh ye ada satu lagi subjek engineering survey tapi tak dak buku sebab aku tak beli..taw dah tak kan sentuh punyer..huhu

lepas habis exam macam besa aku jadi kain buruk sampaikan nak kemas barang pon malas..last2 bila2 stor dah nak tutup baru aku gabra..apepon now aku dah kat rumahku syurgaku ibuku bidadariku katilku peraduanku hahaha.. besh gila...cuti sem kali ni besh sangat sebab leh puasa,terawih and raya kat rumah..
peluang yang jarang datang...

Aku adela plan beberapa perkara yang aku nak buat untuk menghabiskan cuti ini yeah.. samaada berfaedah atau tidak aku tidak kesah asalkan aku bahagia kui3...

  1. Semestinya nak spent time ngan family semaksima yang mungkin..
  2. Tolong mak aku semaksima yang mungkin
  3. Belajar masak.. okay setiap kali cuti sem inilah plan aku tapi hampeh wakaka
  4. Belajar drive.. okay aku taw aku memang loser..hanya taw merempitz sana sini tp x reti drive..tak pa nak gelak kat aku silakan..
  5. Cover balik tidur aku yang terhalang and terbantut oleh study week sampai meninggalkan kesan eye-bag macam lebam kena tumbuk ciss...
  6. tgk tu bapa kilo dok ada eyebag arghhh
  7. Nak habiskan siri novel Ramlee Awang Murshid 6 buah dok ada..setelah berzaman aku tak berpeluang baca novel asik baca buku ilmiah sahaje haha
  8. ni ha siri yang aku nak habiskan...
  9. Menjual kat bazar ramadhan ngan abah aku jual som tam ngan kerabu kaki ayamm..ahhh dah la first day posa harini...terbayang somtam pon dah kecur air liur aku demm...huhukk
  10. Nak tengok cerita vampire diaries season3 and variety show lelaki berlari sampai habis...
  11. Nak azam posa penuh memang tak la kan hukhuk..so aku nak pi terawih sekerap yang mungkin..
  12. Nak wat ape lagi hahhh??? tataw dah nak plan ape...huhu..entah2 yang diatas ni pon tak terjalan..
  13. Oh ye aku plan nak study satu sabjek structure untuk sem depan..nak mintak notes kat senior..ni plan saje lah tak jadi pon tak pe hahaha
  14. Nak beraya rumah cikgu2 and member2... okay hat ni tak payah masuk dalam senarai pon tak pa sebab memang aku akan beraya pon tetiap tahun hahaha...
  15. Oh ye ada satu lagi,,aku nak masuk pertandingan esei tulisan jawi..hampa jangan gelak weyy... aku serius ni sebab aku memang suka masuk pertandingan yang dapat duit...maklumla aku kan mata duitan...sapa nak masuk gak leh KLIK SINI
Hurmm dah la aku pon tak tau nak tulis ape dah..penat dah menulis..almaklumklah puasa..letih...hehehehe
Nanti aku update lagi macam2 benda nak tulis..bye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

4 comments:

Asyiqin Haulisah said...

ahaha punya byk perancangan. kes balas dendam ke apa ni?

DaYaH JeLitA said...

syiqin: lebih kurang kot haha

mashitahshahida said...

tewww kemaih nak mampuih. takpa balik ni aku nak tengok brapa sangat plan hang yang jadik. puiiii

iyka zulaika said...

kita pon tgh baca buku Ramlee Awang Murshid jugak tapi geram sbb buku cinta sang ratu takde. tension je baca sbb mcm lost. grr