Nuffnang Ads

Saturday, January 21, 2012

Penderitaanku Berakhir Sudah~

Assalamualaikum

MERDEKA!!!!! deka deka ka ka ka~ ~ ~ ~ ok tambah efek gema kit haha

Petang tadi last paper c++ programming...Exam tu patutnya habis pukul 5.45 
but aku keluar awal 45 minit... tak tahan sejuk aircond and sebab dah 
habis jawab... aku main redahh je weyhhh  jawab laju-laju
and semak ala kadar ja..then hantar and blah.....fuck yeahhhh~
Yang penting nak balik cepat and berguling-guling atas katil
menikmati erti sebuah kemerdekaan..ha ha ha 
ehh tapi takda sampai hentam aku jawab betol-betol la gila ko nak hentam..hoho

Dengan ini secara rasmi diumumkan aku telah berjaya menumpaskan 5 paper 
kesemuanya..har har har...maka tamatlah semester 1 sebagai pelajar kejuruteraan 
awam...actually aku ada 7 subjek tapi hanya 5 yang ada final exam...

meh berkenalan dengan khazanah aku sem ni yang akan aku sisihkan mulai hari ini...hahak
v
v
v





urmm ada cadangan tak nak wat masak apa? buku rebus ker buku paprik ker??
hahaha gilerrrr aku beli mahal kowt....actually calculus tu aku akan guna lagi sebab sem 3 ada lagi
calculus III (demm -,-) yang lain tu jual ajolah...tambah2 buku paling dibenci iaitu TITAS...brrr
Pastu buku yang tak pernah disentuh buku DYNAMIC... :P

Dahla aku nak pi layan Vampire Diaries Season 3 sampai koma!
Chow~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

11 comments:

amir aizat said...

buku teks titas pun beli ke? hebat laa

Azreen Shafila Abdullah said...

TITAS subjek plg sempoiii bg dak2 FSK :))

DaYaH JeLitA said...

amir aizat : kene paksa beli doh -,-
azreen : sempoi?? erkkk -,-

Gen2Merah said...

wahh tahniah ye.. dah merdeka.. yeppii

Shawn Razaleigh said...

semoga dapat 18A lah dayang jelitang

Saddila said...

dah habis exam . boleh la kita berjoli dua orang lepas ni kan kak . hehe .

missa said...

ee...titew tanak komennn... *geli.

ok dayah.. c++ wajib dibenci ! hohoho.... confem ka nak jual dayah? comfem ka tak kena repeat? hahahha.. okey sj wat dayah cuakk....cuak dak? fine..... org terer.....=P

DaYaH JeLitA said...

missa: wehhh saja ja wat owg cuak >_<

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Namee Roslan said...

rebus ke buat jeruk ke. hehe

Firdaus® said...

hahaha untung la dah habis..tapi lambat nya habis exam,,,sy habis 16hb aritu..huuu..apa2 pun salam perkenalan ea..

do follow my blog =)