Nuffnang Ads

Wednesday, December 21, 2011

Fenomena Ustaz Azhar Idrus [Banyak Gambar]

                                                                       Assalamualaikum..
ustaz azhar : jangan dekat ambe tembok kunk!! :P
Korang kenal ustaz azhar idrus? Aku pon baru je kenal.. Tetiba je nama beliau meletop... Ada harapan 
nak challenge Justin Bibir nie haha.. Aku pon kenal tahu pasal ustaz azhar thru facebook jer...

Bukak jer facebook dia ramai orang tanya macam-macam soal jawab agama...
Tapi yang aku tertarik nie ustaz nie tersangat sempoi and kelakar..
Hohoho..ada jugak jawapan dia yang kelakar tak hengat..
Bawah nie antara koleksi soal jawab agama dengan ustaz azhar idrus..dan koleksi printscreen soal jawab
merapu ustaz yang kelakar giler kehkehkeh...




Banyak lagi sebenarnya koleksi soal jawab dengan ustaz azhar idrus...pasal isu semasa, hudud, kapel, solat, and banyak lagilah... yang aku letak ni sikit je yang kategori umum...okay seterusnya koleksi merapu :P
Berair mata aku gelak...sempoiii ahhh ustakk :D








Hehehe...ni ada sikit pasal biodata ustaz azhar idrus...
  • Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
  • Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985
  • Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
  • Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun.
  • Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.

Nie plak koleksi gambar ustaz..kalaw nak taw ustaz nie kali DSLR gak weyhh...
terrr kemain ustad hehehe
Abby Abadi pon pergi ceramah ustaz weyhh...
Yang purdah tu bini ngan anak ustaz...


                  [Ustaz pon nak posing titanic gak haha]           [Ustaz amik gambar sendiri weyy tinggal x wat muncung itik je kui3]

macam jins samsudiin gittew kekeke
Jangan lupa like page original ustaz azhar korang pon boleh tanya macam-macam soklan insyaAllah ustaz jawab...boleh like
v
v
dan

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

14 comments:

Nia Ridzwan said...

bagus3.
semoga manfaat kat orang lain.

kekeke, ustaz azhar mmg versetile lah. ni yang kita mau.

nurhaniszamshah said...

ustaz azhar memang best kut. ngee

Rizal Slaughterheart said...

Sempoi Ustak nie. hehe... suka sgt dgr ceramah dia yg tajuk "Jeput" tu... haha guling2 gelak

Shahbri said...

ambo nok beli nikong weii.. haha

Saddila said...

tak boleh blah baca yang part lawak . adeii .

Namee Roslan said...

cool gila ustaz nih :D

Shawn Razaleigh said...

handal jawapan2 dia.

Mr.Clive said...

style la ustaz ni.approachable btol. :)

Ain Atika Zailani said...

hahakss..otai la ustaz idrus. gua pun baru kenal.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ustaz azhar mmg best :) suka je baca soalan dan jawapan2 dari ustaz..

sarah mohamad said...

HAHAHAAH Ustaz ni meme lawokkk. Suka dengar ceramah dia. HEHEH

sticker_getah said...

ramai org suke UAI ni sebab dia sporting... =)

syapik hassan said...

nak komen sket boleh? awak maybe tak kenal saya, dan saya maybe tak kenal awak. tapi saya kenal orang2 dalam gambar bersama abby abadi tu. diorang bukan anak/isteri ustaz. yg berpurdah tu kawan saya, dari kiri, noor sarra, nasuha, abby abadi, hawa, khatijah. dan part paling bestnye, saya salah sorang admin page Koleksi Printscreen. syapik hassan. maceh sbab promote page kitorang, tapi url kat link bawah skali tu salah tu. maceh.

DaYaH JeLitA said...

alamak silap plak..huhu... sy dah betulkan link..thanks sudi drop here :)