Nuffnang Ads

Friday, December 9, 2011

Alamak Blog Aku Kena Virus!!

Assalamualaikum...

Blog sape penah kena virus wehh??
Dasat weh blog aku kena viruss...

Korang jangan heran.. ingat virus facebook ngan laptop
je ke yang wujud?? Blog pon ada wehh...
Masalahnya virus nie ada sifat muka tak malu sikit taw..
Tak malu bukak blog aku.
Tak malu tinggalkan komen.
Senang cakap tetamu tak diundang...
v
v
v
v
v
kalaw tak nampak klik la bagi besaq tu pon nak ajar? hahak :P

Inilahhh virus tu..nama saintifiknya "ANONTAKDATELOR"

Kesian kan virus-virus nie..almaklumla kurang kasih sayang..
sedehhhh...hahahha

Cara-cara nak buang virus nie senang je...TICK pastu DELETE
Senang je..bukan ape..buat ape simpan virus banyak-banyak dalam blog
semakk je...virus-virus nie najis tahu..kotor and busuk...yuckss..

Faktor-faktor virus nie menjangkiti blog aku adalah :
  1. Jeles dengan aku
  2. Terlepas dari wad kuarantin orang gila
  3. Telur kecut sebelah
  4. Jeles dengan orang yang ada blog
  5. Buta IT tak reti create google akaun
  6. Kurang kasih sayang
  7. Forever alone 
  8. Perlukan perhatian
  9. Meroyan gara-gara mati pucuk
  10. Kena rape dengan mak nyah
Okay.bye.




Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

12 comments:

ani marahaini said...

teruknya virus ni.. mnakutkan,,

Saddila said...

hakhakhakhak telur kecut aiyakkk .
masing-masing bengong tak tahu berblog . haha ehh ?? MAAF

Cik AYU said...

bia je ngn virus tu .. dah tak betul tu...

Namee Roslan said...

jahatnya virus. gerun. jangan dilayan .

Si Petite said...

saya nak hadiah sayaaaa~

hahaha anyways entry ni mmg macam haram. saya gelak tak benti.

hanabunga said...

haha faktor2 anon jadi gitu tu sgt ekstrem lah :3

Shawn Razaleigh said...

kah3. sebarkan gambar bogel tu. hahahha

reen afny said...

kenapa dorang mintak gambar bogel?? haha bengong gilaa...

DaYaH JeLitA said...

reen : haha besalah tu dorang nie foreveralone yang keja tgk pic bogel dalam laptop je..huhu

reen afny said...

haha tu namanya lelaki gila sex. yeuwww~

missxidi said...

isk3...speechless!

Anonymous said...

Woah! I'm really digging the template/theme of this website.
It's simple, yet effective. A lot of times it's difficult to get that "perfect balance" between superb usability and
visual appearance. I must say you've done a great job with this.
Also, the blog loads very fast for me on Opera.
Excellent Blog!

My web page :: lasertest