Nuffnang Ads

Friday, August 3, 2012

Examination Result #2

Assalamualaikum..

Okay aku baru bangun and lupa lansung harini 3.8.2012 -tarikh result keluar
Tengok fon berjuta mesej orang tanya result? hohhh???
Dengan jantung nak terkeluarnya aku check...

hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
result aku teruk kayhhh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

http://www.emocutez.com
why??? why?? why ada C???
okay tak yah heran nape..padan muke aku...ponteng kelas...ngate kat lecture..
serve me right..huhu..sape tanya aku dapat berapa aku tanak reply mcj..huhu..

Apepun syukur ah takde fail sebab aku ingat solid mechanics tu akan failed..huhu
fluid mechanics plak memang tak sangka nak dapat A- sebab aku ingat akan dapat teruk..
sayang lecture aku, aku tahu mesti dia tolong..thanks Dr. Eunher Shin..nama dia
dekat-dekat dengan Eunhyuk hihik <3 muka plak macam Yoo Jaesuk..

Takpelah nak pergi bazar dah ni..nak menjual pastu berbukak japgi aku nak makan ayam golek,
sontam, murtabak,sate,ayam percik,cendol pulut Fatinazz,badak air berendam and suma 
yang ada kat bazar tu bagi menghilangkan lara di hati..huhuhu

Sayonara ANC~ kita takde jodoh.






Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

8 comments:

Muhammad Ikhwan said...

ok ler tu. maintain sampai last semester. =)

azuha rahimi said...

kah3 ade c......

DaYaH JeLitA said...

Ikhwan: InsyaAllah

Azuha: cisss >_<

El-Janna said...

waaaaa ccemerlng gak tu^^ thniah^^

✿Cik Gucciey Lavender✿ said...

oke what .. thniah ^^.

Emmy Natiella said...

hahhaha okay la tu , nanti boleh balun lagi, jgn ponteng2 hikhik

http://natiellahmad.blogspot.com/2012/08/portugese-sattlement-break.html

Namee Roslan said...

berderetttttttt. terbaik . :)

Hasrina said...

lol macam mana boleh lupa.. takper a banyak tu