Nuffnang Ads

Wednesday, January 18, 2012

Semua Blogger Mesti Mempunyai Perasaan Begini Sobss

Assalamualaikum...

*perhatian ini entry sentimental..sila bukak lagu patah seribu sambil baca untuk dapat penghayatan..wakaka

Apa perasaan anda bila anda buka dashboard and nampak nie
v
v
v
v



tetapi..rupa-rupanya hanyalah
v
v


               Maksud aku semua blogger tu bloggers yang suam-suam kuku macam aku nie la
kann...jangan kata komen..jenguk pon blom tentu...sobss...bila takda orang komen tu kan 
perasaan dia macam aku merapu sorang-sorang takda orang layann...
owhh sadiss nya diri ini. *mata berkaca

Lain la blogger femes macam ayeem ayam , faiz tapit , tubelawak , namee, kentut dan sebagainya tulisla ape pon mesti bercucuran respon datang...huksss...syiok kan bila kita tulis ape2 ramai orang respon takde la rasa macam bercakap dengan dinding...begitu jugak kalaw post kat fb...tahukan anda kalaw anda post something tapi takda sapa respond nampak benor hang tengah cakap ngan dinding a.ka. wall...wakakaka....ahhh tapi takpe apa yang penting kepuasan boleh menulis blog sebab blog bukan dinding tapi kertas maya..yeahh...its like online diary...ada ku kesah?? *tetiba :P

Alamak pehal tacink plakk entry aku kali nieh..wakaka simptom datang bulan jatuh ke riba kot..hahak
Okay bye... :P

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

23 comments:

Anis Adila Aris said...

usaha tangga kejayaan..
lame-lame ramai la datang komen.. hehe

DaYaH JeLitA said...

hee~ thanks ye :P

nasha sanza said...

betul tu..memang sedih..hehe...bersabar jelah..hmm...

Azreen Shafila Abdullah said...

hahaha sedih kan? never give up! :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

haha..sy pn cmtu..nmpak komen je excited abis..

sRie aRTy ! said...

sabar je lahh :)

cik ery said...

sat nak komen.hehehe

cik fadh said...

hehe komen blogger tu impak die bole buat senyum sepanjang hari . kikiki..

sbb tu menampakkan follower yg ade setia mengikuti kita, bukan sekadar follow semata-mata kan kan..

Rizal Murad said...

Ye sabar..Lama2x bnyk la komen masuk..hehe..

ked said...

same la kitee..
bagaikan melukut ditepi skrin je bile bgn2 pg, bukak blog, tengok entry semalam 0 komen..wuuu~~

Dylla Abas said...

selalu je rasa macam tu...tapi jgn give up ye (nasihat utk dri sndri jgk ni..huhu)

DaYaH JeLitA said...

ehehehe....time kasih sbb komen :P

Amoychanteks said...

senang je kalau nk orang ramai komen, kite kena laa rajin komen kat blog org dulu kannn.. :)

kaizen said...

blog cik dayah pon ape krg... folower da seriban lebey tuu.. kire pemes ni....

DaYaH JeLitA said...

amoychantek : betul3..kann..huhu
kaizen : mane de pemes pon..huhu...

Namee Roslan said...

ahaaa, kelakar lah dayah ni. tiap kali tengok reaksi muka dayah ke entry dayah ke mesti teringat maria elena. hehe. nampak gila gila. namee pun ada rse macam tu jugak dayah..tulis entry n nak tengok pendapat org lain juga. hehe :)

Saddila said...

kan kak kan ?? sedih .
lepastu , kalau kita tak bw , orang pun tak jenguk blog kita , kan ? 3
sedih :((

Shawn Razaleigh said...

bila kau buat entry ni baru aku perasan. buruk beno nama belog aku. kentut. adehhh


-__-!!

Nyamuk Terbang said...

serius gua sllu kena

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

orang ke 20 datang sini bagi semangat . kan dah ada orang komen

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

orang ke 20 datang sini bagi semangat . kan dah ada orang komen

miss-nabil said...

hahahahahaha. okay, kelakar gila. -_______-'

DaYaH JeLitA said...

ahmad ali : hee thanks
miss nabil : :P