Nuffnang Ads

Saturday, August 3, 2013

Examination Result #4

Assalamualaikum and selamat bersahur suma...

Wah dah tak sangka aku sedang update result sem 4.. Means dah 2 tahun as civil engineering student kat uitm hehe.. Hurm actually semalam tak leh tidoq cuak result punya pasal.. selalunya aku tak kesah pon siap lupa lagik hehe.. kalini risau lebih plak..lepas sahur tadi ingat nak tunggu pkul 9 sebab katanya kul 9 baru boleh check tapi tgk facebook member2 dok post status bersyukur jee apa lagi aku check emel laluhh hehe

jeng jeng jeng
.
.
.

Haha nak jeng3 plak macam gempak plak result tu..tara ni jelah result aku..hehe..lebih kurang sem lepas ja haish tak da perkembangan lansung la..tambah2 subjek ECS dari dulu dok C tu laaa kot la nak jadi C+ ka kann..haish kena usaha lebih ni malu ngat aih result camni hehe...apepon Alhamdullilah sebab semua lulus...harap2 kawan2 aku dapat result gempak2 belake...hurm tahniah kepada yang dapat DL..hampa deserve result yang padan ngan usaha hampa...

Apepon thanks banyak2 kepada kawan2 and lecture2 yang membantu aku..takda dorang ni tak leh gak nak dapat result camni..silap2 boleh fail hehe..hurm thats it result aku..so result dah kuaq leh la aku tidoq and raya ngan aman lepas ni..okay nak pi sambung tidoq hehe...sapa tak check lagi pi check kaih! bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

4 comments:

HAFIZ ROSHDI said...

tahniah :P

DaYaH JeLitA said...

thanks :)

Nurhanis Zamshah said...

tahniah dayah.! awat tak tunjuk sekali pointer hihi

DaYaH JeLitA said...

thanks hanis..eh ada ja tuh.. pointer ala kadar ja..hmpa trlepas pndang kot hehe