Nuffnang Ads

Saturday, January 21, 2012

Penderitaanku Berakhir Sudah~

Assalamualaikum

MERDEKA!!!!! deka deka ka ka ka~ ~ ~ ~ ok tambah efek gema kit haha

Petang tadi last paper c++ programming...Exam tu patutnya habis pukul 5.45 
but aku keluar awal 45 minit... tak tahan sejuk aircond and sebab dah 
habis jawab... aku main redahh je weyhhh  jawab laju-laju
and semak ala kadar ja..then hantar and blah.....fuck yeahhhh~
Yang penting nak balik cepat and berguling-guling atas katil
menikmati erti sebuah kemerdekaan..ha ha ha 
ehh tapi takda sampai hentam aku jawab betol-betol la gila ko nak hentam..hoho

Dengan ini secara rasmi diumumkan aku telah berjaya menumpaskan 5 paper 
kesemuanya..har har har...maka tamatlah semester 1 sebagai pelajar kejuruteraan 
awam...actually aku ada 7 subjek tapi hanya 5 yang ada final exam...

meh berkenalan dengan khazanah aku sem ni yang akan aku sisihkan mulai hari ini...hahak
v
v
v





urmm ada cadangan tak nak wat masak apa? buku rebus ker buku paprik ker??
hahaha gilerrrr aku beli mahal kowt....actually calculus tu aku akan guna lagi sebab sem 3 ada lagi
calculus III (demm -,-) yang lain tu jual ajolah...tambah2 buku paling dibenci iaitu TITAS...brrr
Pastu buku yang tak pernah disentuh buku DYNAMIC... :P

Dahla aku nak pi layan Vampire Diaries Season 3 sampai koma!
Chow~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Wednesday, January 18, 2012

Semua Blogger Mesti Mempunyai Perasaan Begini Sobss

Assalamualaikum...

*perhatian ini entry sentimental..sila bukak lagu patah seribu sambil baca untuk dapat penghayatan..wakaka

Apa perasaan anda bila anda buka dashboard and nampak nie
v
v
v
v



tetapi..rupa-rupanya hanyalah
v
v


               Maksud aku semua blogger tu bloggers yang suam-suam kuku macam aku nie la
kann...jangan kata komen..jenguk pon blom tentu...sobss...bila takda orang komen tu kan 
perasaan dia macam aku merapu sorang-sorang takda orang layann...
owhh sadiss nya diri ini. *mata berkaca

Lain la blogger femes macam ayeem ayam , faiz tapit , tubelawak , namee, kentut dan sebagainya tulisla ape pon mesti bercucuran respon datang...huksss...syiok kan bila kita tulis ape2 ramai orang respon takde la rasa macam bercakap dengan dinding...begitu jugak kalaw post kat fb...tahukan anda kalaw anda post something tapi takda sapa respond nampak benor hang tengah cakap ngan dinding a.ka. wall...wakakaka....ahhh tapi takpe apa yang penting kepuasan boleh menulis blog sebab blog bukan dinding tapi kertas maya..yeahh...its like online diary...ada ku kesah?? *tetiba :P

Alamak pehal tacink plakk entry aku kali nieh..wakaka simptom datang bulan jatuh ke riba kot..hahak
Okay bye... :P

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Saturday, January 14, 2012

Sila Lenyek Mereka Ini Dengan Treler Tayar 16

Assalamualaikum..
Kenapa wa suruh langgaq depa ngan treler??
Lu pikiaq la sendiri...hukhukhuk












Pesanan penaja..
Ikutlah peraturan..sayangilah Barisan Nasional negara kita..
Chow~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Friday, January 13, 2012

Sumanya Adobe Photoshop Jer

Assalamualaikum..

You know what is my nyawa??
Its Adobe Photoshop!! walaupun tak berapa terer
tanpanya my life suck!! hahaha.. That was the
 secret behind my flawless-no jerawat-smooth-
tegang-rozita-che-wan-botox-gebu skin in mostly of my pictures...

Someone dare me to put my pics before and after editing..
damn you!! why you dare me something like that?? nak wat camner 
dah kalah bet..hukss..i dont want to live in this planet anymore! T_T

Tapi takpe rilek arr der...wa natural beauty beb!! wait natural what?!! 
okat fine i noe i dont have that kind of fucking natural beauuuutheyhh =.=






nie gambar asal kecik dah la malu arr nampak jelas plak kunk 
segala liang roma, jerawat, kedut-kedut, parut deman campak, blackhead muka aku...
cukup pakej kecelaan sebenarnya kulit aku neyh =.=

Natural beauty abah lu! Sobss sobss...
Tahula kulit muka aku dah nampak macam makcik anak 10..
Letak aku sebelah rojmah mancur..pasti kiut lagi beliau ye dak?

owh entah kenapa aku agak meroyan harini..
okaylah.. chow~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Tuesday, January 10, 2012

Happen To Me Most Of The Time!


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Saturday, January 7, 2012

Final Exam Dibatalkan!

Assalamualaikum..*okay ignore the tajuk hahak
Now aku tengah study calculus II untuk final exam arghhh!!
tapi take 5 kejap arhh update blog hihi..padahal take 5 ratus minit :P

Tadi aku tido jap dalam pukul 9 camtu sebab nantok
cangat...ingat nak bangun kol 10 tapi x terbangun..mujur mad call huhu..
Mula tu aku cakap mamai2 je ngan dia yelah bwu bangun
pastu dia cakap ada orang nak cakap nan aku..

dia pass kat orang tu anddddd guest whattt???
hehehehe  my UMI laaaa...awwww camna depa leh dok skali lak??
then umi gtaw mad datang umah teman umi..huhuhuhu cayang mad sbb teman umi 
wlaupon dah lewat malam..<3<3<3

tapi aku xda kat umah laa sobsss...
kalaw tak leh aku bancuh teh kat mad pastu duduk bersimpuh tepi umi
then control ayu sambil main mata dengan mad..wakakaka
macam yang aku wat masa mad datang beraya..hihikkk

Urmm mad memang baik dengan umi sebab dia anggap umi macam mak dia
sendiri dah walauponnn mak mentua jerr kehkehkeh..
opss actually bakal mak mentua :P


jelezz taww aku nak cangat jumpa umie
sebab aku rinduuuu kat family...
kad mad pown rindu gak ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kak aku pon dah nak balik from China...wootttt cant wait for souvenir from her!!
rindu cangat ngan kak aku jugakk lama x jumpa dia
tapi tak aci dia abeh final exam awal daripada aku....
aku nie 20.1 bawu habeh! huwaaaaaa  lambat lagikk >_<

meet my beautiful sistah, sakinah

hokaylah nak sambung calculus neyhh..dear calculus...im sick and tired finding your 'x'.. can you 
please accept the fact that she is gone...move on, dude!
Okay.bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^