Nuffnang Ads

Saturday, February 16, 2013

Examination Result #3

Assalamualaikum..

Semalam aku pegi jalan2 kat penang ngan adek beradik aku hehe..lupa terus kot result keluar 15hb..huhu..actually ingat tapi masa cuti ni aku tak amik taw tarikh sebab aku nak menghayati cuti sem sepuas2 nya...nasib baik la memember anto mecej tnya result pagi tadi..hehe

Tapi aku tanak check sebab first tadak internet. second tanak bagi spoil mood masa nak berlibur ngan depa hehe..mana la taw kot ada fail kan teros tak lalu nak makan...
ni gambar smlm kat padang kota..abaikan pose tu yer kahkah
Oh ye bawah ni exam result untuk semester 3 pengajian aku..baru je check..baru sangatt sebab baru sampai rumah...ingat nak tido dulu sebab letih kot tapi umi aku tak sabaq2 suh check..mula2 aku nak suruh umi je tolong checkan tapiii umi nak on laptop pon tak reti kehkehkeh... :P

Hurm tapi sedih la sebab umi expect aku dapat dekan..huuuu...ala umiii nanti ur daughter will make it to the dean list...ada lagi 5 sem huhu...
Ni dia result..merosot gak la..tapi syukur sangat2 takda G suma LU ja hehe..aku memang rasa nak fail dah determinate huuu...syukur lulus walaupon ataih pagaq :P.. tak sanggup la hoii nak merepeat peat peat peat peat peat..eh salina gomeh plak.. tapi kann yang geram tuh hydraulics ngan materials.. pasaipaaa aku tak dapat A?? T_T aku siap dok wat riak kat roomate aku, ayu ngn ilya yang aku komfem dapat A.tudia la dok wat over confident leh hehehehe..

Ape pon macam biasa azam untuk sem depan nak dapat 4flat hehe..okay bye~


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

4 comments:

Chipsmore said...

Pointer kita lebih kurg sma laa.. hahaha.. gudluck tuk sem2 akan dtg.. :D

DaYaH JeLitA said...

hehe goodluck to u too..sem depan harap kita improve

Azwan@Mr Money said...

gila cemerlang Management. Ari tu dapat B je. padahal confident je dapat A. Terus buat recheck tapi xde perubahan. Melayang 50 henget. hehehe

Sape ajar Determinate?

DaYaH JeLitA said...

determinate dr azmi yg ajar huuu