Nuffnang Ads

Thursday, January 10, 2013

Broga Trip

Asalamualaikum...

Haritu kitorang panjat gunung..time tu study week baru je start..yolah bukan nak study sangat lagi so jomm kita panjat gunung..err actually bukit je..dah plan lame dah tapi baru nak jadi hehe... mula2 kitorang yang girls ni ingatkan tak jadi sebab sepi je..tetiba malam tu pkol 12 ida kol tanya nak pegi ke tak.. aku memang malas lak plakk sebab nak gerak tu kol 3 pagi tu..ada 3 jam nak decide hehehe...

tapi akhirnya aku pegi jugak sebabbbb...
  • kalo tak pegi bila lagi nak ada chance kann
  • kecian dak pumpuan yang semangat nak pegi tapi cikit je
  • nina dok pujuk aku gile2 ajak pegi sebab nak kecik kan bon bon bon tut dye hahak
  • kalo aku tak pegi macamla aku nak study pagi tuh
  • lastly..it is for class bonding ahak ahak
walaupon cedih kit sebab ada geprens yg tak dapat join tapi tak polahh nanti kita pegi kinabalu trip ke apo plak noh..hampa mampu?? kot la lemak ilang tiga pat kilo pon okaylah kann..hihihikkk

jommm...walaupun mate ngantuk tetap cenyum
kitorang gerak pukul 3 am lebih pastu singgah subuh kat nottingham uni
besh giler masjid dia macam nak bawak balik je letak kat uitm..komfem aku pegi tiap waktu hehe.
ni sampai kat tempat nak naek broga tuh ladang kelapa sawit..eh horror gak la gelap2 jalan...


eh semangatnya depa..depa nie pecut sakan nie haha


hikhikhik

macam besala kalo hampa pi mana2 mesti nak conteng2 kann..hehe

classmate <3

tiga orang minah senget
macam teencat la plak akuu



oyeahhhhh



ni jelah gurls yang pegi..walaupon cikit tapi meriah baq hang :P

pelekat 'P' tu kerja aku lahh tuh hakhakhak lama sangat dok peram dalam beg

eh dah malam? lama kan kitorang lepak sampai malam hahahaha
*actually lighting error

ni kalo angin tiup ni mesti suma melayang kecuali nina sebab gemok hahahaha

eh mana ida? wakakaka

syiokkk..lepas ni jom wat trip pi kelain plak

besh sangat atas puncak broga tu sampai terlelap hehe..

silau mata aku matahari terbit terang nau



amna awat jadi lagu tu amna..hahaha..btw cute la..amalkan selalu taw :P

nak balik dohhh...

jejaka hensem kelas aku...paling hensem hat kanan sekali hahak
kitorang gurls tumpang keta depa je..thanks dinie bg tumpang kete and
tahan telinga dengar kitorang dok bergosip haha..
okayla nak citer tu je..babai~




Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

6 comments:

Umie Artoqiemie said...

atas puncak broga sangat best. tak menyesalkan pegi???? :DDD

kynah said...

weyyyy pnjat bukit pakai seluaq jean? haha..org pakai tracksuit laa. =p

Namee Roslan said...

teringin nak pergi tp tak pernah gi. hehe. kalau nk g elok gi subuh sebab bila smpai puncak boleh tgk matahari naik ! :D

DaYaH JeLitA said...

umi : beshh macam tanak balik hehe
kak : haha sajala kalo jatuh x berdarah lutut
namee: pegi la ngn isham hehe.. kitorang gerak lepas subuh..tapi matahari naik masa kitorang tgh panjat hehe

echa takashimaya said...

best.ada tak nyonya tua naik sorang-sorang??sebab setiap kali echa pergi mesti ada nyonnya tu naik broga sorang sorang :) hebattt.

DaYaH JeLitA said...

echa : huhu tak jumpa la pulak..tak perasan kot hehe