Nuffnang Ads

Wednesday, June 13, 2012

Picmonkey

Assalamualaikum..

Hai..hai hai lama aih tak update blog.. honestly haku malas hupdate blog
Aku lebih rajin menelaah dan mengulangkali pelajaran kahkahkah

Harini just nak cerita pasal picmonkey je.. ape tuh?
picmonkey nie macam adik beradik picnik la tapi lagi besh gila nak mati.hahak
senang and simple..selalu aku edit gambar pakai adobe photoshop je..
mana de aku layan bnda lain macam pikasa,potoskape,piknik suma tu..

Tapi bila try picmonkey besh la plak..ala2 photoshop pon ada.. cuma 
potoshop lagi power bagi yang mahir jelah..kalaw rasa x reti guna potoshop bek guna 
picmonkey.. urmmm jap adakah aku ketinggalan zaman sbb baru tahu?? 
hahak gasak arhhh.... tapi pesal nama dia picmonkey eak? x cool lah..
pesal letak nama nate beruk tu hah? kalaw aku aku
 prefer picbabunjubomerah.com stail kit kan? kahkah.. nak tahu apa yang
besh?? korang pi try godek2 sendiri ahh..hee~

okay nie hasil aku yang maha noob edit pakai picmonkey
.
.
.
.
SEBELUM


SELEPAS




 SEBELUM

SELEPAS

komen aku besh sebab
1) bleh mekap jyeahh
2) bleh kuruskan and gemukkan badan
3) bleh bwang jerawat and eyebag aww yeahhh
4) ada kartun comel ngeeee 

kbai~ muah!


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

7 comments:

Ym.Bundle said...

lama ko tak update dayah..hidup lagi upenye..kehkehkeh..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Nora_Aniza said...

picmonkey..nak try gop lah

DaYaH JeLitA said...

ym : aku gi bertapa jap sblum ni
nora : ha try jangan x try
wieyna : tq dear

Ardini Izzati said...

Haha. Picmonkey bestt! :)

Namee Roslan said...

wahh best ! sukanya! takyah beli mekap mahal2. haha. edit je terus upload fb. hehe :)

Yumida said...

sgt sporting software itu..tp gak bisa sih guna photoshop...
sis sgt sweet..natural beauty
follower ke 1474