Nuffnang Ads

Monday, January 28, 2013

Best Feeling! Erghhh

You know how it feel~



Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Sunday, January 27, 2013

Berakhir Semester 3

Pada 18.1.2013 haritu aku menghabiskan last paper untuk final exam untuk semester ni..sem 3 dahh..eh bukan..baru sem 3 huhuk ada lagi 5 sem naa hehe...tak sempat nak update sebab aku bizi balik kedah syaduss nikah pastu kena pi kem kat PULAMAR plak..lepas ni aku nak update pasal syaduss nikah and nak update pasal program kat PULAMAR..syiokkk wehh..kitorang baru balik semalam...

Hurm actually macam biasa nak cerita apa yang aku belajar sepanjang semester 3 inii..ada antara ilmu2 tuh melekat kat kepala ada juga yang hanya singgah and blah macam tu je...ada jugak ilmu yang jangan kata nak singgah.., nak menghampiri pon dak..:P bawah ni gambar2 buku yang aku snap sebelum masuk dalam kotak..hehe kalini masuk kotak je..sebab mana la taww kot ada buku yang kena bukak balik sem depan..hahakk if you know what i mean :P

last buku masuk kotak..subjek yang besh sebab aku paham and lecture cempoi hehe

killer subjet.tak suke.no komen.. huhu

killer subjek gak..suka la jugak cikit2 wakaupon aku selalu terlentok dalam klas ni..hehe..


subjek yang besh..lecture memang terbaik..jarang aku tido dalam kelas ni hehe


subjek yang besh..tapi kadang2 aku ngantuk gak dalam kelas..hehe ni gambar final exam paper haritu..subjek ni tak dak buku
sebab apa yang lecture ajar terus masuk melekat kat kepala so aku tak perlu buku hahaha *tulis ngan nada riak sambil wat hidung kembang


subjek ni takdak final exam..so buku ni awal2 lagi aku masuk kotak..hehe


lab manual..tak masuk final exam jugak..hurm yang ni macam biasa masuk lab wat experiment main2 air camtu 


THE BEST MOMENT!!! JYEAHH~~~

time ni meraikan habis paper ape ntah ngan pegi makan kat D'One Steak..


ni pon samelah dah abis exam ape lagi gi derakk la wey ahakks

Apepon exam dah habis masa untuk enjoy...tak sabaq nak habis camp kat negeri 9 nanti pastu 5.2 aku balik rumahku syurgaku..nak makan ketam masak lemak umi aku buat..pehhh cedappp oihhh... meleleh ayaq liuq aku bila terbayangkan..hehe..okay babai nak keluar jap nak makan makanan yang mahal...bye bye :)


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Sunday, January 13, 2013

Kuasa Make Up

Assalamualaikum...

Just nak share some photos aku jumpa dalam internet..Make up mampu mengubah segala galanya..so hampa jangan dok tertipu dengan kecantikan seseorang tu especially artis2 yang mekap tebai sebelas inci tu..lagi satu kepada yang tak konfiden  ngan diri hampa apa salahnya mekap kalo mekap mampu naikkan confident untuk berhadapan dengan society...kan?? kadang2 penampilan diri penting jugak..takkan nak pi kerja selekehh jer..even muka tuh memang  dah natural beauty pon tapi kalo kusam tak guna jugak...

Pastu, jangan la dok mengata kat orang yang suka mekap tuh konon nak bajet lawa ke ape kan...dah dia suka mekap biar lah kat dia asalkan mekap tu tak rupa opera cina kann....tapi mekap tu jangan la over plak sampai kan nak pi kedai beli asam keping pon pakai bulu mata palsu kejadah? hang nak ngorat sapa? lain la rozita che wan..dia tak konfiden kalo tak pakai buluw matew pelesu dia tuhh...hehe...

eh dah melalut plak karangan aku...moh le kita tengok gambar...



Aku sendiri pon suka mekap sebab rasa cam lawa baq hang bila mekap ahak ahak...yolahhh aku mana la natural beauty..tapi kadang2 je aku mekap kalo ada event ke ape..kadang2 aku mekap kalo tiba2 terasa nak conteng muke hehek...kalo dating jarang mekap sebab matTerap aku tuh meluat tengok aku pakai eyeliner terlajak lukis katanya haha...alahh dia bukan taw pon apa tuh seni eyeliner haha...

macam ni la terlajak lukis yang aku cakap tuh..cehh elokk je aku rasa..haha..tataw la kot orang lain nampak pelik 

Btw meh nak tunjuk perbezaan mekap ngan tak mekap...haha..sebab tu aku suka mekap... :P aku tak payah habaq la kot mana satu hantu kak limah and mana satu megan fox hakhakhak... tengok la sendiri perbezaannya..belah kanan tu masa raya bila ntah..aku malas nak mekap..belah kanan tuh masa photoshoot ngan member aku...


Okaylah nak cerita tu ajer..babai~ :P

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Thursday, January 10, 2013

Broga Trip

Asalamualaikum...

Haritu kitorang panjat gunung..time tu study week baru je start..yolah bukan nak study sangat lagi so jomm kita panjat gunung..err actually bukit je..dah plan lame dah tapi baru nak jadi hehe... mula2 kitorang yang girls ni ingatkan tak jadi sebab sepi je..tetiba malam tu pkol 12 ida kol tanya nak pegi ke tak.. aku memang malas lak plakk sebab nak gerak tu kol 3 pagi tu..ada 3 jam nak decide hehehe...

tapi akhirnya aku pegi jugak sebabbbb...
  • kalo tak pegi bila lagi nak ada chance kann
  • kecian dak pumpuan yang semangat nak pegi tapi cikit je
  • nina dok pujuk aku gile2 ajak pegi sebab nak kecik kan bon bon bon tut dye hahak
  • kalo aku tak pegi macamla aku nak study pagi tuh
  • lastly..it is for class bonding ahak ahak
walaupon cedih kit sebab ada geprens yg tak dapat join tapi tak polahh nanti kita pegi kinabalu trip ke apo plak noh..hampa mampu?? kot la lemak ilang tiga pat kilo pon okaylah kann..hihihikkk

jommm...walaupun mate ngantuk tetap cenyum
kitorang gerak pukul 3 am lebih pastu singgah subuh kat nottingham uni
besh giler masjid dia macam nak bawak balik je letak kat uitm..komfem aku pegi tiap waktu hehe.
ni sampai kat tempat nak naek broga tuh ladang kelapa sawit..eh horror gak la gelap2 jalan...


eh semangatnya depa..depa nie pecut sakan nie haha


hikhikhik

macam besala kalo hampa pi mana2 mesti nak conteng2 kann..hehe

classmate <3

tiga orang minah senget
macam teencat la plak akuu



oyeahhhhh



ni jelah gurls yang pegi..walaupon cikit tapi meriah baq hang :P

pelekat 'P' tu kerja aku lahh tuh hakhakhak lama sangat dok peram dalam beg

eh dah malam? lama kan kitorang lepak sampai malam hahahaha
*actually lighting error

ni kalo angin tiup ni mesti suma melayang kecuali nina sebab gemok hahahaha

eh mana ida? wakakaka

syiokkk..lepas ni jom wat trip pi kelain plak

besh sangat atas puncak broga tu sampai terlelap hehe..

silau mata aku matahari terbit terang nau



amna awat jadi lagu tu amna..hahaha..btw cute la..amalkan selalu taw :P

nak balik dohhh...

jejaka hensem kelas aku...paling hensem hat kanan sekali hahak
kitorang gurls tumpang keta depa je..thanks dinie bg tumpang kete and
tahan telinga dengar kitorang dok bergosip haha..
okayla nak citer tu je..babai~




Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Wednesday, January 9, 2013

Exam

You are a normal people if you have experienced this in exam..
























well it is actually fun being a student, right?
trust me, we all gonna miss this..

chewahh sembang macam aku dah grad gaya tuhh..hahak
padahal final exam pon terkontang-kanting...

p/s : last paper for this sem..hydraulic, 18 Jan. wish me luck!

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^