Nuffnang Ads

Friday, June 15, 2012

Tekanan Yang Dihadapi Saat Ini


WHAT I NEED TO DO RIGHT NOW
v
v


WHAT I REALLY WANNA DO
v
v

WHAT I ACTUALLY DO
v
v
apo lagi haa nie dok update benda merapu buang masa
bukannya nak study pon..wakaka...dah dah bye2 aku 
nak pi study esok nak test.. >_<

oh ye tepek gambar jantan nie sekeping sebagai motivasi kepada diri sendiri untuk belajar dengan jayanya


ok bye~

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Wednesday, June 13, 2012

Picmonkey

Assalamualaikum..

Hai..hai hai lama aih tak update blog.. honestly haku malas hupdate blog
Aku lebih rajin menelaah dan mengulangkali pelajaran kahkahkah

Harini just nak cerita pasal picmonkey je.. ape tuh?
picmonkey nie macam adik beradik picnik la tapi lagi besh gila nak mati.hahak
senang and simple..selalu aku edit gambar pakai adobe photoshop je..
mana de aku layan bnda lain macam pikasa,potoskape,piknik suma tu..

Tapi bila try picmonkey besh la plak..ala2 photoshop pon ada.. cuma 
potoshop lagi power bagi yang mahir jelah..kalaw rasa x reti guna potoshop bek guna 
picmonkey.. urmmm jap adakah aku ketinggalan zaman sbb baru tahu?? 
hahak gasak arhhh.... tapi pesal nama dia picmonkey eak? x cool lah..
pesal letak nama nate beruk tu hah? kalaw aku aku
 prefer picbabunjubomerah.com stail kit kan? kahkah.. nak tahu apa yang
besh?? korang pi try godek2 sendiri ahh..hee~

okay nie hasil aku yang maha noob edit pakai picmonkey
.
.
.
.
SEBELUM


SELEPAS




 SEBELUM

SELEPAS

komen aku besh sebab
1) bleh mekap jyeahh
2) bleh kuruskan and gemukkan badan
3) bleh bwang jerawat and eyebag aww yeahhh
4) ada kartun comel ngeeee 

kbai~ muah!


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^