Nuffnang Ads

Friday, December 30, 2011

Ombak Rindu Berombak Dadaku.

Assalamualaikum..

Lama tak update berhabuk blog (ayat blogger) wakaka

Aku tengah study week.. haritu aku tengok ombak rindu.. celaka aku teramik kat member and tertengok
kat bilik.. rosak mood study sepetang... tertengok muvi  plak..hihihi

Nak review sket ahh...boleyhhhlaaaaa tahan cerita tu..banyak scene yang tak ada and tak sama ngn buku..grrrrrr
Rumah hariz x mewah macam dalam buku bajet kaya gila..aku rasa better wat drama gantikan drama Tentang Dhia tu.. ramai cakap drama Tentang Dhia besh sangat-sangat dorang tengok sampaikan terlupa solat maghrib menangis-nangis..kalaw ombak rindu wat drama barula details macam dalam novel kann??

Tapi kann menitis gak la air liur aku sebab terngaga tidur tengok ombak rindu.. wakaka.. bowing aku tak minat citer air mata nie... senang kata citer malaysia yang ada air ada ombak ada deru angin memang aku tak minat..

Lagi satu aku sungguh tak berkenan dengan aksi ranjang dalam citer ombak rindu sebabbbb tak sehebat cerita breaking dawn part 1.. muahahaha... breaking dawn aku tengok uncut version and mmg beshhh gilaaa khinzir habaq hang.. nasib baik tak tengok kat wayang..banyak cut dorang cakap.. annoying..huhu

Dengar kata ombak rindu kutip 10 juta lebih..tahniahlah aku ucapkan..filem malaysia semakin bagus cuma aku tak suker citer yang aku dah taw ending die sebab adaptasi novel..hehe..



Okay.bye.perlu study TITAS.. grrrr~
Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Wednesday, December 21, 2011

Fenomena Ustaz Azhar Idrus [Banyak Gambar]

                                                                       Assalamualaikum..
ustaz azhar : jangan dekat ambe tembok kunk!! :P
Korang kenal ustaz azhar idrus? Aku pon baru je kenal.. Tetiba je nama beliau meletop... Ada harapan 
nak challenge Justin Bibir nie haha.. Aku pon kenal tahu pasal ustaz azhar thru facebook jer...

Bukak jer facebook dia ramai orang tanya macam-macam soal jawab agama...
Tapi yang aku tertarik nie ustaz nie tersangat sempoi and kelakar..
Hohoho..ada jugak jawapan dia yang kelakar tak hengat..
Bawah nie antara koleksi soal jawab agama dengan ustaz azhar idrus..dan koleksi printscreen soal jawab
merapu ustaz yang kelakar giler kehkehkeh...




Banyak lagi sebenarnya koleksi soal jawab dengan ustaz azhar idrus...pasal isu semasa, hudud, kapel, solat, and banyak lagilah... yang aku letak ni sikit je yang kategori umum...okay seterusnya koleksi merapu :P
Berair mata aku gelak...sempoiii ahhh ustakk :D








Hehehe...ni ada sikit pasal biodata ustaz azhar idrus...
  • Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
  • Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985
  • Mulai belajar agama sekitar tahun 1990.
  • Belajar secara talaqqi lebih kurang dengan lapan orang guru dalam tempoh 12 tahun.
  • Antara guru beliau ialah Tuan Guru Haji Muhammad Zin Pondok Lubuk Pandan Wakaf Tapai.

Nie plak koleksi gambar ustaz..kalaw nak taw ustaz nie kali DSLR gak weyhh...
terrr kemain ustad hehehe
Abby Abadi pon pergi ceramah ustaz weyhh...
Yang purdah tu bini ngan anak ustaz...


                  [Ustaz pon nak posing titanic gak haha]           [Ustaz amik gambar sendiri weyy tinggal x wat muncung itik je kui3]

macam jins samsudiin gittew kekeke
Jangan lupa like page original ustaz azhar korang pon boleh tanya macam-macam soklan insyaAllah ustaz jawab...boleh like
v
v
dan

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Wednesday, December 14, 2011

YOU BERUK?? KahKahKah!


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Saturday, December 10, 2011

Fixie.Do Want!!

Assalamualaikum...

Sekarang orang gila fixie.
Petang2 aku selalu meronda rempit nek moto kat
 tasik melati area umah aku tu..masa cuti sem laa..
Tasik melati tu taman rekreasi..
Dekat ja ngn umah aku..
Lepas nie nak beli fixie la plak..hihik..
Sebab dekat ja ngan rumah..tak kan nak jalan kaki plak kan..
Nek fixie la stai kit..hihiks

Capup sikit...
Nak jadi awek fixie plak lah..hihihihikkkksss 
Aku nak yang nie..kaler pink biru..feveret kaler yaww.. 
http://www.emocutez.com


Semoga ada orang murah hati nak bagi
Balik cuti sem nie nak kipas sesape lah agar bagi
kat aku sebijik.. :P

lepas nie nak boikot ahhh motor nie.. heheh :P

Nak jadi awek fixie camnie plak ahh..hang mampu??? hahak
Okay.bye...


Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Friday, December 9, 2011

Alamak Blog Aku Kena Virus!!

Assalamualaikum...

Blog sape penah kena virus wehh??
Dasat weh blog aku kena viruss...

Korang jangan heran.. ingat virus facebook ngan laptop
je ke yang wujud?? Blog pon ada wehh...
Masalahnya virus nie ada sifat muka tak malu sikit taw..
Tak malu bukak blog aku.
Tak malu tinggalkan komen.
Senang cakap tetamu tak diundang...
v
v
v
v
v
kalaw tak nampak klik la bagi besaq tu pon nak ajar? hahak :P

Inilahhh virus tu..nama saintifiknya "ANONTAKDATELOR"

Kesian kan virus-virus nie..almaklumla kurang kasih sayang..
sedehhhh...hahahha

Cara-cara nak buang virus nie senang je...TICK pastu DELETE
Senang je..bukan ape..buat ape simpan virus banyak-banyak dalam blog
semakk je...virus-virus nie najis tahu..kotor and busuk...yuckss..

Faktor-faktor virus nie menjangkiti blog aku adalah :
  1. Jeles dengan aku
  2. Terlepas dari wad kuarantin orang gila
  3. Telur kecut sebelah
  4. Jeles dengan orang yang ada blog
  5. Buta IT tak reti create google akaun
  6. Kurang kasih sayang
  7. Forever alone 
  8. Perlukan perhatian
  9. Meroyan gara-gara mati pucuk
  10. Kena rape dengan mak nyah
Okay.bye.




Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^

Thursday, December 1, 2011

Biasalah Tu. Perempuan.

Assalamualaikum...

Tadi aku jumpa gambar nie kat fesbuk member aku..
.
.
.
.
.


Then i was like
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hahak.. laki memang tak suka eak? haha tapi kan
ramai jer gugurl yang wat pose camtu..

walaupun aku gugurl tapi aku takda
ler suka sangat wat pose camtu...
kalaw ada pon aku tak upload dalam fb
emmmm nak try gak ah wat pose camtu..
kahkahkah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


OMG!!..Oh Mak Guard!! i look so retarded.!!.. sobsss..
hihihihi... maap maap jika anda muntah..
saje teringin nak wat pose mulut itik..
lepas nie aku tak wat dah...kahkahkah

Okay.bye.

Thanks for reading. Kalaw suka boleh LIKE dan komen dibawah^^